Man betaalt vrouw niet voor seks en berooft haar ook nog van telefoon

19
Man betaalt vrouw niet voor seks en berooft haar ook nog van telefoon
Foto ter illustratie

Een vrouw in Suriname werd deze week dubbel benadeeld: ondanks het feit dat ze met een man had afgesproken betaalde seks met hem te bedrijven in een pension, kreeg ze na afloop geen geld. Ook maakte de man na de sekspartij haar telefoon buit.

De twee spraken met elkaar af en gingen met een taxi naar een pension in Paramaribo. Daar zou hij haar betalen na het bedrijven van seks. Na het seksen wilde zij het geld, maar het bleek dat hij geen cent op zak had. De man gaf haar ruw goud, maar ze ontdekte dat het nep was.

Ze kregen toen ruzie in de kamer waarbij er sprake was van een schermutseling. Daarbij zag de man kans haar telefoon weg te nemen en het hazenpad te kiezen. De vrouw liet het er niet bij zitten en ging hem achterna. Ze kreeg hulp van een autobestuurder.

Bij de politie werd melding gemaakt dat de man na een beroving was weggerend. Agenten wisten de man uiteindelijk in de nabije omgeving aan te houden. De gestolen telefoon werd op hem gevonden en de vrouw mocht haar telefoon terug.

De politie heeft de man na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

19 REACTIES

 1. oplichter met zn gesmolten dublégoud van Kirpa. Misschien was hij op zn slurf getrapt toen de telefoon begon te trillen ipv dat de vrouw begon te rillen.


  Maak melding

 2. Wat een brutaliteit van deze klootzak, je ledigt je zaadballen, betaalt niet zoals er was afgesproken en nog ga je ervan door met de telefoon van die sma.


  Maak melding

 3. Hij heeft grote ballen, dat staat als een paal boven water, ze zouden hem van die grote ballen moeten verlossen, door hem te castreren..


  Maak melding

 4. Wow dat is zoooo belachelijk voor zulke mannen. Als je niet kan betalen voor een potje sex,moet je t uitkloppen. Benadeeld een vrouw niet die misschien kinderen te verzorgen heeft in deze harde tijd van leven. Wie weet wat ze moet uitgeven per dag?Wat een leven!!!Ik dacht dat vrouwen mannen beroofden tijdens een paar uurtjes in een short time hotel.
  gemodereerd

 5. Dat is nog eens 3maal””gepakt worden.. Geen geld, vals geld en je telefoon ook nog. En toen was t vluchten kan niet meer, you can run , but you can,t hide.


  Maak melding

 6. Alle losbandige vrouwen opsluiten,ze verspreiden aids, corona en andere ongeneeslijke ziektes.
  gemodereerd

 7. Zelf Seks werkers worden beroofd.
  Waar ben je veilig in SU.
  Vertrouwen is een schande geworden bij sommigen.
  gemodereerd

 8. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Man betaalt vrouw niet voor seks en berooft haar ook nog van telefoon.
  Ik zeg persoonlijk: Rommel nieuws.
  Geen nieuwswaarde.
  Maar zonder nieuwswaarde krijg je per definitie geen media-aandacht.

  Ik zou b.v. meer berichten willen lezen over de stappen die thans zijn ondernomen in de ontwikkeling van Suriname.
  Kijk en lees maar over ons buurland Guyana.

  Een klein voorbeeld in deze is toevallig te lezen via (stabroeknews.com) van 7-5-2021

  De uitdaging van menselijk kapitaal en economische ontwikkeling in Guyana.
  Door Jerry Haar

  Guyanezen hechten veel waarde aan onderwijs, en dat is een goed voorteken, aangezien het land probeert te profiteren van zijn olie- en gasvoorraad en uiteindelijk de natie op te bouwen waar alle Guyanezen op hebben gehoopt sinds de onafhankelijkheid in 1970.

  Een bemoedigende ontwikkeling in deze richting is de recente aankondiging dat de regering 20.000 online beurzen zal aanbieden om Guyanees voor te bereiden op onder meer de energiesector.
  De training is bedoeld om zeer praktisch te zijn, gekoppeld aan de industrie en gericht op de ontwikkeling van lokaal menselijk kapitaal, aangezien banen in verband met aardolie momenteel worden bemand door buitenlanders.
  Beursontvangers hebben de keuze uit meer dan 80 programma’s die worden aangeboden via GOAL (Guyana Online Academy of Learning), waaronder de University of the West Indies.

  Deze uitspraak van de vice-president volgt op de besprekingen met ExxonMobil over de oprichting van opleidingsfaciliteiten in Guyana.
  Men zou moeten hopen dat andere energiebedrijven die zich met Guyana bezighouden, zoals BP, Total, Hess, Shell en CNOOC, ook naar voren komen en de ontwikkeling van menselijk kapitaal in het land ondersteunen, of het nu voor hun specifieke industriële sector is of voor andere.

  Maar in ons land Suriname, worden geen enkele stappen hierover ondernomen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.