Keith Johnson nieuwe directeur van Republic Bank Suriname N.V.

2
Keith Johnson is nieuwe directeur van Republic Bank (Suriname) N.V.
Dhr. Keith Johnson (Foto: Republic Bank Suriname N.V.)

De Republic Bank (Suriname) N.V. heeft recent haar nieuwe managing director, Keith Johnson, mogen verwelkomen. Johnson neemt het roer over van Montague Mc Leod. Na het plotselinge overlijden van de voormalige directeur Sean Husain in maart 2020, heeft Mc Leod de bank bijkans een jaar geleid als waarnemend directeur.

Johnson heeft een lange carrière achter de rug, waarbij hij diverse leidinggevende functies heeft bekleed, beginnende in Republic Bank Guyana. Hij heeft een Executive Master’s degree in Business Administration van de University of the West Indies (UWI), Cave Hill Campus, en een Bachelor of Science in Accountancy van de Universiteit in Guyana. Tevens is hij een Associate van de ‘Institute of Canadian Bankers’.

In de afgelopen 12 jaren, was Johnson de Managing Director van Republic Bank Grenada.

“Ik voel mij vereerd dat ik de kans heb gehad om het team van Republic Bank Suriname te leiden, in deze periode van onzekerheid. Mijn voorgangers hebben een zeer solide basis achtergelaten, en ik ben ze dankbaar voor hun bijdrage. Samen met de ondersteuning van het management en de medewerkers van de Bank, ben ik van plan om te bouwen op de successen uit het verleden, ten gunste van al onze belanghebbenden”, aldus Johnson.

De Bank is Mc Leod, die wederom in zijn functie als Director Corporate Banking is getreden, zeer erkentelijk voor zijn geleverde bijdrage.

2 REACTIES

 1. Keith Johnson nieuwe directeur van Republic Bank Suriname N.V.

  @Henkes: Keith Johnson? Nog nooit van gehoord, maar als hij de bank goed leidt en ons geld daar veilig is, vind ik het best.
  Ik denk ook het zelfde.
  Maar raadpleeg ook een vorig artikel op (wkn) over dezelfde bank.
  Directeur Republic Bank Suriname plotseling overleden
  24 maart 202051

  En gelukkig dat ze vanuit Guyana, nimmer een beroep hebben gedaan op een voormalige bankdirecteur van de Surinaamse Bank.
  En dan heb ik het over de heer Proeve: Een Proeve zonder Bekwaamheid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.