Directeur Sportzaken krijgt eerste COVID-19 vaccinatie

4
Directeur Sportzaken krijgt eerste COVID-19 vaccinatie

Gordon Touw Ngie Tjouw, directeur van het Directoraat Sportzaken van het ministerie van Regionale Ontwikkeling en Sport heeft deze week zijn eerste vaccinatie tegen COVID-19 ontvangen. Dit doet hij in navolging van de voorzitter van De Nationale Assemblee, Marinus Bee, de president van de Republiek Suriname en de Minister van Volksgezondheid, die zich allen reeds tegen het coronavirus hebben gevaccineerd.

Met de Olympische Spelen op komst in juli en andere Internationale Sportevenementen is het raadzaam dat onze topsporters, begeleiders en overige technische staf zich vroegtijdig laten vaccineren, aangezien elke persoon 2 prikjes moet ontvangen binnen 5 tot 6 weken. Om die reden ziet de sportdirecteur in deze periode graag dat de topsporters en begeleiders, die moeten reizen naar het buitenland een voorkeursbehandeling ontvangen om ook hun vaccin te krijgen. Worden deze nationale selecties niet op tijd gevaccineerd dan lopen ze heel wat risico op.

“Wij kunnen en zullen niemand verplichten zich te laten vaccineren”, aldus de sportdirecteur. Echter adviseert Touw Ngie Tjouw in het belang van de volksgezondheid en met het oog op voortgang van sportactiviteiten, de sportgemeenschap zich te laten vaccineren tegen het COVID-19-virus.

Wat nu van belang is, dat sportactiviteiten gecontinueerd worden, maar dan mogelijk anders; maar eerlijk, gezond, veilig maar vooral beschermd tegen COVID-19 en de verspreiding daarvan. Touw Ngie Tjouw zal over 5 weken zijn tweede vaccin ontvangen.

4 REACTIES

 1. Wat heeft deze man als directeur van sportzaken bereikt dat hij als eerste vaccin gezet krijgt. Het zijn toch vaak de ondergeschikten die met hun door stinkende best te doen sporters naar een hoger niveau brengen. In de Surinaamse sportbond zijn vaak door vriendjes politiek mensen benoemd van de aller hoogste posten bemannen, die verder weinig over sport snappen als ze maar hun zakken kunnen vullen. Het is een trend dat al ettelijke tientallen jaren sluimert.
  gemodereerd

 2. Dus eerst alle Managers en Ambtenaren, Landsdienaren ect. en
  dan komt het Volk aan de Beurt. ook GOED.
  gemodereerd

 3. Dat internationale sportmensen de twee shots krijgen vind ik ok. Vaccinatie paspoorten etc. Voorkomt dat zij nieuwe covid 19 strands in Su introduceren.

  De onderwijzers en leraren zou voor de sporters komen. Jammer dat het moeilijk is om aan vaccins te komen. Als we het zelf kunnen maken zou dat fijn zijn. De andere arme landen zou een export markt zijn. Hopelijk zijn de Cubaanse vaccins spoedig verkrijgbaar voor Su.

  De zoete patat wordt als gezond voedsel gezien in de VS. Als de landbouw gebieden niet onder water was konden we zoete patat exporteren naar de VS.Zoete patat met veggie burgers en bevroren in supermarkets.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.