Dief steelt waardevolle spullen uit auto terwijl bestuurder roti koopt

15
gevangenis suriname

Leden van de Recherche van Regio Midden, bijgestaan door het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP), hebben op vrijdag 30 april de 53-jarige Ulrich S. op zijn woonadres te Flora opgespoord en aangehouden op verdenking van diefstal. Dat meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De benadeelde deed op woensdag 28 april aangifte van diefstal op het politiebureau De Nieuwe Grond. De aangever verklaarde dat hij zijn auto geparkeerd had voor een roti shop in het politie ressort De Nieuwe Grond. Dat een neefje als mede inzittende in de auto was. Voorts dat zij uitstapten en de roti shop in liepen om roti te kopen. Dat toen zij uit de auto stapten en in de roti shop gingen een der ruiten van een achterportier van de auto half open stond.

In de auto bevond zich een laptop tas inhoudende onder andere: een geldbedrag in Euro’s, een bracelet van geel metaal, twee mobiele telefoontoestellen, een bos sleutels en andere waardevolle documenten. Toen de benadeelde terug keerde naar zijn auto kwam hij tot de ontdekking dat de tas met inhoud gestolen was.

Met behulp van onder andere camera beelden kwam de politie Ulrich, S. op het spoor als de persoon die zich vermoedelijk heeft schuldig gemaakt aan de diefstal in kwestie. Ulrich was in een auto ter plaatse en zag zijn kans schoon toen de benadeelde zo nonchalant was om zijn auto niet goed af te sluiten toen hij de roti shop instapte.

Zoals eerder aangegeven is Ulrich aangehouden en de auto waarin hij ter plaatse was is door de politie in beslag genomen. Ulrich is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie door de politie in verzekering gesteld.

15 REACTIES

 1. Je moet bij voorbaat van andermans spullen afblijven gewoon afblijven ik ben geen moslim maar soms denk ik dat het beter zou zijn voor onze samenleving om een paar handen eraf te hakken dan ben je gehandicapt voor je leven en mag je iedereen uitleggen dat je eigen gewoon moet gedragen.
  Zweepslagen zou ook helpen


  Maak melding

 2. Dat was een dure roti…

  Ik begrijp niet waarom mensen waardevolle spullen onbeheerd achterlaten in de auto. Neem ze desnoods mee. Want al sluit je alles goed af, toch kan de ruit ingeslagen worden en dan ben je nog duurder uit met vervanging en geloop etc.

  Niet nonchalant wezen en denken dat het je niet overkomt, want juist wanneer je het niet verwacht dan gebeurt het…


  Maak melding

 3. In welke realiteit leven zulke mensen die zo nochalant zijn om waardevolle spullen zomaar onbeheerd achter te laten in Suriname van deze tijd?!!! Leven ze in een grot of zo?? Elke dag roof en inbraak en tog zo nalatig!! Harde les!!!bij deze dan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.