Twee verdachten met drugs op straat aangehouden

4
Twee verdachten met drugs op straat aangehouden
Deze drugs werden bij de verdachten aangetroffen.

De Surinaamse politie heeft vandaag twee mannen met drugs op straat ingerekend. Omstreeks 09.30u werden de twee verdachten door eenheden van surveillance regio midden tijdens surveillance aangehouden op de hoek van de Indira Gandhi- en de Hareramaweg in Suriname.

De mannen werden aangehouden terzake de wet verdovende middelen. Op de foto is te zien welke hoeveelheid bij hen werd aangetroffen. Naast de drugs werden een geldbedrag van SRD 1.500 en twee bromfietsen zonder kentekenplaten in beslag genomen.

De twee mannen H.S en S.R. zijn aangehouden en overgebracht naar station De Nieuwe Grond, die het verdere onderzoek zal verrichten.

4 REACTIES

 1. Wat een gasten. Sluit ze op. Ze vernietigen eigen volk.
  Maken zombies van eigen volk.
  gemodereerd

 2. De Politie moet uiterst hard optreden tegen handelen in Drugs en geen mededogen kennen tegen deze soort Mensen ze maken de toekomst van Menige kinderen en hun ouders kapot en niet te vergeten ook van hun Oma en Opa en de Omgeving het kan ook Uw kind zijn die slachtoffers worden van deze Gewetenloze Ellendelingen hebgeen mm medelijden met ze, het zijn meesters in liegen en toneel spelen.
  De bevolking moet de Politie ondersteunen om elke verdachte of vermoedelijke handel in vordovende middellen doorgeven, Ons land moet niet gebukt gaan met verslaafden of aankomende verslaafden het Leven is niet bepaald makkelijker erop geworden
  Laten we ons kracht samen bundelen en voor onze samenleving opkome wij zijn een Speciale Land met verschillende culturen die van elkaar houden en dat moeten we gezamenlijk behouden.ik wens het Gehele Surinaamse politiemacht veel succes om ons te beschermen Suriname mag nooit een tweede Brazilië worden


  Maak melding

 3. Indira Gandhiweg is de drukste omgeving, haast geen controle.
  Hoop niet, dat straks een DRUGSGETTO daar wordt.
  Lijkt wel, dat de buurt het dichtbevolkt is.
  gemodereerd

 4. Iwan_sme@gmail.com
  Deze gasten die gepakt zijn, is vergelijkbaar met kruimel dieven.
  De echte zijn ze vergeten. en durven ze niet te pakken.
  Suriname moet een tweede Brazilië worden, je bedoelt we zijn die station al gepasseerd!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.