Onderschepte cocaïne Tafelberg door justitie vernietigd

16
Onderschepte cocaïne Tafelberg door justitie vernietigd
De vernietiging vond plaats te Kraka.

De justitiële autoriteiten in Suriname hebben vandaag een partij in beslag genomen drugs vernietigd, door deze in brand te steken.

Daaronder ook een grote partij cocaïne van 903 kilogram (netto 895kg), die vorige week werd onderschept te Tafelberg. De vernietiging van deze drugs met een straatwaarde van circa 45 miljoen euro, vond plaats op een locatie te Kraka in het district Para.

Daarbij zijn ook nog andere kleinere inbeslaggenomen hoeveelheden drugs in brand gestoken. In totaal werden 1.450 kilogram cocaïne en andere drugs, waaronder marihuana, xtc-tabletten en vloeibare cocaïne, vernietigd. De verbranding vond plaats onder leiding van een officier van justitie meldt het Korps Politie Suriname.

UPDATE: Volgens de Surinaamse politie gaat het om een partij drugs die in de periode van zaterdag 4 december 2020 tot en met donderdag 11 maart 2021 in beslag was genomen. Het gaat hier om: 212,11 kg cocaïne in vaste vorm, 43,755 milliliter cocaïne in vloeibare vorm, 698,2 kg marihuana, 1,44 kg hasj, 17.770 stuks XTC-tabletten en 178,18 gram ‘Sukru’.

Vandaag werd ook bekend dat deze week twee vliegtuigen en een auto in beslag zijn genomen van het bedrijf 9 Aviation NV van deze verdachte militair:

16 REACTIES

 1. Weer een zeer gewaardeerde actie van deze regering. Pak deze kakkerlakken aan in hun portemonnaies. ZE Santokhi miljoenen levens zijn dankzij u gespaard gebleven want stel toch dat het spul op straat was gekomen.


  Maak melding

 2. Dringende tip: Voortaan ter plekke van de vangst de drugs vernietigen en alles vast leggen als bewijs.Nooit ververvoeren of opslaan,die troep kan in meel of witte suiker veranderen savonds als iedereen slaapt.
  gemodereerd

 3. Paul “recht voor zijn raap”## dus 903 kilo coke zou miljoenen levens eisen en als elke junk een gram zouden roken dat zijn dan 93.000 junkies die volgens jou zouden sterven hoe kom jij aan die miljoenen levens zomaar soso rommel en wat van het spul dat wel op straat komt of droom je dat alles wordt onderschept zomaar gil je iets in de ruimte
  gemodereerd

 4. Ze hadden de aanstichter van alle kwaad in Suriname vanaf 1980 ook op de brandstapel moeten gooien. Dan was er veel GERECHTIGHEID voor het verarmd surinaams volk geweest.


  Maak melding

 5. Paul “recht voor zijn raap”@@ denk jij dat alle coke onderschept wordt wat wel op straat komt
  Recht voor zijn raap kraai je onzin uit je komt hier gewoon intresant spelen maar dat ben je niet😂😂😂
  gemodereerd

 6. Ik geloof er niets van dat deze partij is vernietigd.Laat men zijn grootmoeder met de kapotte geel-bruine tanden dat wijsmaken. Deze voorraad hebben ze in opdracht van hogerhand allang achterover gedrukt. Deze gasten willen de indruk wekken schone handen te hebben en dat het hardwerkende lieden zijn die eerlijk aan hun rijkdom zijn gekomen. Amehoela…….


  Maak melding

 7. Grote FAKE. Bij de drugstest mochten er geen journalisten zijn. En OM was niet bereid vragen te beantwoorden. Chan dit STINKT weer. ONBETROUWBAAR.


  Maak melding

 8. Dit is slechts een druppeltje op een paars gloeiende plaat. En de piloot is dan wel in beeld gebracht, waardoor hij moest onderduiken, maar zijn Baas loopt nog steede onaantastbaar rond met zijn grote smoel.


  Maak melding

 9. Of je het Gelooft of je het Niet Gelooft.
  het is aan je Persoonlijk.
  Wat een ieder denkt, hou je voor je zelf.
  De Waarheid achterhalen is Lastig.
  gemodereerd

 10. Welke achtelijk persoon geloofd nou dat er drugs werden verbrand zonder onafhankelijke verificatie? Suriname, politie, leger, regering allemaal te koop voor een handvol yankee dalla, spiegels en kralen.


  Maak melding

 11. @ RobG

  Je hebt er ervaring mee, want jou baasje heeft dat ook gedaan!
  Achterover drukken is een speciale gave, en een goede ervaring van de NDP geweest!

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 12. Dit is ongeveer 35 miljoen euro. Voor deze hoeveelheid of bedrag zullen vroeg of laat koppen rollen. Zo werk dat in deze business. Als jongeren aan denken om dat risico te nemen, zijn ze gewaarschuwd!!!


  Maak melding

 13. Frans
  6 mei 2021 At 16:57

  Als je in het artikel de straatwaarde van € 45 m vergelijkt met het aantal in beslag genomen cocaïne dan had je kunnen weten dat het hier om zuivere cocaïne gaat dan nog versnipperd dient te worden waardoor de hoeveelheid vertienvoudigd zou worden. Maar ja jij bent natuurlijk niet de persoon die verder nadenkt. Maar wel onder een valse nickname hier de grote paljas willen uithangen.


  Maak melding

 14. Forumleden/Reageerders, Odi Odi.

  Onderschepte cocaïne Tafelberg door justitie vernietigd op een locatie te Kraka.

  Ik geloof er geen moer van.

  @Ram Singh 6 mei 2021 At 21:43
  Ik ben het eens met je reactie.

  Ik denk dat de (onzichtbare) aanwezigen 100% aan het hallucineren waren.
  Veroorzaakt door de GEUR en de ROOK ontwikkeling ter plaatse op KRAKA.


  Maak melding

 15. Er altijd 1persoon de schuld krijgen en de hoofd daders gaan maar lekker door
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.