First Lady Suriname krijgt tweede COVID-19 vaccinatie

6
First Lady Suriname krijgt tweede COVID-19 vaccinatie

Afgelopen dinsdag is in Suriname een aanvang gemaakt met de tweede fase van vaccinatie van personen die reeds de eerste prik tegen COVID-19 ontvangen hadden. Ook de first Lady van de Republiek Suriname, Mellisa Santokhi-Seenacherry, heeft haar tweede prikje van het AstraZeneca vaccin inmiddels ontvangen.

Op woensdag 5 mei 2021, precies tien weken na haar eerste prikje, kreeg de presidentsvrouw het tweede prikje toegediend in het Regionaal Ziekenhuis Wanica. Met deze toediening is de presidentsvrouw volledig gevaccineerd tegen het COVID-19 virus. 

Voorafgaand aan het inenten werd eerst de bloeddruk van de presidentsvrouw opgemeten. Nadat zij het vaccin ontvangen had, werd zij voor vijftien minuten geobserveerd. “Ik voel me normaal”, zei de First Lady na de observatietijd.

Ze doet een beroep op eenieder om zich te laten inenten tegen het COVID-19 virus. “Zo zullen wij ervoor zorgen dat Suriname op een snellere manier COVID-19 vrij kan zijn en ons leven weer terugkeert naar het oude.”

6 REACTIES

 1. Als mensen in ons land geen last hebben kan nederland beter alle astrazeneca voor surname verkopen. Tenminste 1000.000 dosis. voor iedereen.

  ze doen er toch niks meer mee in holland.

  Ramadhin pak de telefoon en bel direct. (betalen is later zaak)
  gemodereerd

 2. Al de tweede prik op zeer korte termijn, dus het gaat Goed.
  Hopend, dat een ieder straks aan de beurt is.
  Gelukkig is het Geen Miljoenen Stad.
  gemodereerd

 3. Het vaccineren met AstraZeneca is voorlopig gestopt omdat er teveel bijwerkingen zijn, zoals bloedstolsels,(is trombose) en een tekort aan bloedplaatjes. Als het hier is afgekeurd, waarom zou het dan in Suriname wel gebruikt moeten worden? Ook in andere landen in West-Europa is het vaccin Astra Zeneca afgekeurd.
  gemodereerd

 4. Worden alle burgers voor observatie opgenomen of is zij bevoordeeld.
  Volgens mij is ze niet specialer dan een ander.
  Zo zie je maar weer een vorm van machtsmisbruik


  Maak melding

 5. AstraZeneca wordt in Ned nog steeds gegeven, voornamelijk aan mannen en 60 plus vrouwen.

  Voorlopig zijn het alleen de beter ontwikkelden en ‘rijken’ in suri die zich laten inenten.
  Jammer!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.