Drie honden vergiftigd bij inbraak woning officier van justitie

19
Politieauto in Suriname

Drie honden van een officier van justitie zijn vergiftigd. Dieven hebben zondag ingebroken in haar woning. De leden van Recherche Midden-Suriname hebben een verdachte woensdag aangehouden in deze zaak.

Dieven drongen de woning van de officier van justitie zondag binnen. Zij haalden alles overhoop en maakten diverse goederen buit. Zij hebben vernielingen aangericht bij hun zoektocht naar kostbare spullen. De boeven hebben drie honden vergiftigd.

Na de ontdekking van de inbraak was aangifte gedaan bij de politie. De recherche van Midden-Suriname heeft Urazo L, die meerdere malen in aanraking is gekomen met justitie, aangehouden. Hij kwam in beeld toen een witte wagen bij de inbraak is opgemerkt.

Het voertuig behoort toe aan een autoverhuurbedrijf. Uit het onderzoek is gebleken dat de vriendin van Urazo L de wagen heeft gehuurd. Het vermoeden bestaat dat Urazo L de wagen zou hebben gebruikt bij de inbraak. De Surinaamse politie heeft de auto aangetroffen en in beslag genomen.

Urazo L heeft advocaat Maureen Nibte in de arm genomen. 

19 REACTIES

 1. President kom met je belofte, de criminelen hebben nog steeds vrij spel. Voor een inbraak krijgen ze 1-2 jaar straf, komen ze vrij en daarna gaan ze weer roven. In andere landen krijg je na eerste inbraak zwaardere straf zodat je nooit in fout gaat, maar Suriname zorg goed voor de criminelen. Ook in de politiek zit er criminelen.


  Maak melding

 2. Advocaat Nibte zal deze crimineel vrij pleiten. Hopelijk wordt zij niet bespaard wanneer deze zelfde crimineel bij haar of familie gaat inbreken. Geef hem 10 jaar gevangenisstraf. Het wordt steeds erger. Hak hun handen en.poten eraf.
  gemodereerd

 3. Wat een stelletje lafaards om de honden te vergiftigen , slappelingen zijn het , als ze kerels waren vecht je tegen die honden .
  Gravenstraat ze kunnen beter deze mislukkelingen een nekschot geven door Dazlinger , en dan als voer voor de leeuwen in de Zoo , want de Zoo heeft het al moeilijk om aan voedsel te komen voor alle dieren.


  Maak melding

 4. En die advocate M. Nibte is zeker geen dierenvriend , je gaat toch geen dierenvergiftigers bij staan , en dan zeker ook nog vrijpleiten , wat een circus.


  Maak melding

 5. @Wat, helemaal met je eens. Lees ook vaker deze mevrouw Nibte haar naam, wanneer ze de verdachte bijstaat. Ik denk dat ze een populaire advocaat is onder de criminelen.


  Maak melding

 6. WAT en Olivia, wat is dat voor onzin om de advocaat Nibte te verwijten dat ze het werk, waar ze voor is opgeleid, doet en verdachten juridisch bijstaat. In een rechtstaat heeft elke verdachte recht op een eerlijk proces. Zijn jullie het eens met de moordenaar, die advocaten, die hun werk deden op 8 December 1982 vermoord heeft?


  Maak melding

 7. Henkes vage uitleg van jou , maar op 8 december zijn geen honden vergiftigd , maar 15 echte Surinamers en dood geschoten omdat ze tegen het regiem bouterse waren , en zonder een proces met advocaten , dus je kunt dit zeker niet vergelijken , , en een advocaat kan toch ook weigeren om iemand bij te staan , en die dierenkillers kunnen toch zich zelf verdedigen , maar ja jij zal het wel weer anders uitleggen.


  Maak melding

 8. WAT, als jij ooit eens voor een rechter moet verschijnen omdat je honden of mensen vermoord hebt, wil ik je aanraden een advocaat voor je te laten pleiten en het niet zelf te doen, omdat je niet logisch kan denken.. Jij wil dat advocaat Nibte haar werk niet doet en toen men op 8 december advocaten vermoordde omdat ze hetzelfde deden als Nibte (namelijk verdachten van een misdaad verdedigen), keur jij dat af. Ik weet niet hoe erg je het vergiftigen van honden vindt, maar als je dat even erg vindt als de 8 december moordenaar een geplande coup tegen hem vond, dan zou je net als hem Nibte ook willen vermoorden omdat ze e gifmenger verdedigt.


  Maak melding

 9. =En klagen dat ze geen geld hebben om te eten, maar wel een auto kunnen huren.
  Ik heb echt geen medelijden met deze mensen.

  Geen gevoel voor mens en dier, dus val maar dood.


  Maak melding

 10. De advocaten Nibte zijn volgens mij de Moszkowicz/Spong/Hammerstein van Su.
  Trouwens elke verdachte heeft recht op verdediging. Of je nou een pedo, verkrachter, oorlogsmisdadiger bent, het is zo.


  Maak melding

 11. Klopt: Maureen Nibte komt vaker op voor criminelen.Moet ddb ook verdedigen.
  Zij verdient grof geld aan zulke gasten en wil alleen zulke gasten verdedigen.
  gemodereerd

 12. @ Mix Chick
  Hoe slechter ze zijn, des te beter hun advocaten!!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 13. In dit Boevenland passen ze alle technieken om hun buit te slaan.
  Mensen met een hoge functie moeten toch voorzien zijn van een Camera.
  Chaotisch ONVEILIG situatie.
  Hoe krijgen mensen een veilig gevoel als er zoveel misdaden worden gepleegd.
  Wat wordt het mensen leven zuur gemaakt.
  gemodereerd

 14. Nibte is de advocaat van de duivel…..
  Je moet uit speciaal hout zijn gesneden om een kinderverkrachter of moordenaar juridisch bij te staan, wetende dat hij schuldig is.


  Maak melding

 15. Met een gehuurde auto inbreken bij een officier v justitie is een opdracht. Van tevoren uitgekiend, want je weet exact dat je gif moet meenemen omdat er honden aanwezig zijn.
  Dit is geen gewone diefstal, maar een opdracht.


  Maak melding

 16. Mijn tante doet haar werk. Als je jet nou eens bent of niet. Niet voor niets stelt de rechter altijd de vraag als je een advocaat wilt. Dat is haar beroep. Dus verwijt haar niet. Ze moet ook eten en drinken. Ze heeft ook een gezin. Als zij zou weigeren is er een ander advocaat die bereid is om de plek in te nemen. Elk beroep heeft zijn min en plus punten. Dus om haar te verwijten slaat nergens op. Ze wordt betaald omvrijstelling te vragen voor haar client. Maar als dat goed gekeurd wordt. Ligt dat allemaal aan de rechter. Want die bepaald
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.