vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutomobilist Wenju Dong (46) overleden nadat hij te water raakte

Automobilist Wenju Dong (46) overleden nadat hij te water raakte

-

Does Travel & Cadushi Tours

De man die afgelopen dinsdag om het leven kwam nadat zijn auto op z’n kop in een kanaal in Nickerie terechtkwam, is de 46-jarige autobestuurder Wenju Dong (foto inzet). Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De automobilist is op dinsdag 4 mei na een verkeersongeval aan de Mr. Attaoellahweg komen te overlijden. De politie van het bureau Paridise kreeg omstreeks 17.35 uur in de middag de melding van een verkeersongeval met dodelijk afloop op voormelde locatie.

Bij aankomst op de plek werd geconstateerd dat Wenju met zijn voertuig reed over de Mr. Attaoellahweg. Hij zat alleen in de auto en kwam vanuit de richting van Henar gaande richting Nieuw Nickerie.

Ter hoogte van het vliegveld van het rijstbedrijf Manglie, verloor de bestuurder vermoedelijk door tot nog toe onbekende reden de controle over de besturing van zijn voertuig.

Wenju geraakte van de weg en belandde het voertuig op z’n kop in het afvoerkanaal. Met behulp van omstanders is hij uit de auto gehaald, maar hij vertoonde geen levensteken meer. Een arts stelde de dood vast.

Het ontzielde lichaam van Wenju is na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie afgestaan aan de nabestaanden

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

5 REACTIES
 1. Ik had de neiging om de naam van het slachtoffer op zn Surinaams te lezen voordat ik het bericht dat feitelijk heel triest is had gelezen. En dat in een week waarin ik al vaker soortgelijke namen heb moeten lezen met een brok in mijn Surinaamse keel.


  Maak melding

 2. Waarschijnlijk reed ook deze Wenju Dong te hard. En vaak is het zo dat de macht over het stuur verloren werd door de bestuurder. Ik heb hier verder geen woorden voor, dan te zeggen RIP. Familie Dong, gecondoleerd.


  Maak melding

 3. Dong is geen chinees: hij is(was) een viëtnamees.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES