Vechtsporter slaat tanden uit mond van man na ruzie

15
verdachte-aangehouden-politie-suriname
Archieffoto - verdachte aangehouden

De politie van het bureau Latour heeft op zaterdag 1 mei de 36-jarige vechtsporter Marino D. voor zware mishandeling opgespoord en aangehouden op zijn woonadres. Hij heeft een 26-jarige man na een ruzie zodanig mishandeld dat die enkele tanden kwijt is geraakt, meldt het Korps Politie Suriname.

Marino vond dat het slachtoffer zonder toestemming op zijn woonerf was gegaan. Marino is van mening dat de man in de buurt bekend staat als een crimineel. Op zondag 25 april kwam de verdachte de man in de Hariweg tegen. Op dat moment was het latere slachtoffer bezig gras te maaien met een brushcutter.

Marino gaf het slachtoffer te kennen dat hij niet meer op zijn erf mocht gaan. Het slachtoffer ontkende hetgeen Marino beweerde en er stond een woordenwisseling tussen die twee.
De woordenwisseling liep uit op een handgemeen met als resultaat dat Marino het slachtoffer zwaar mishandelde. De verdachte is beoefenaar van een gevechtsport.

De politie heeft Marino na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld.

15 REACTIES

 1. Je mishandelt je eigen broeder toch niet na een woordwisseling en dan ben je Vechtsporter.
  gemodereerd

 2. Preventief eigen rechter is beter dan de politie later bellen. Zeker weten dat alle criminelen uit de buurt nooit meer naar zijn adres gaan kijken.
  gemodereerd

 3. Marino is 36 woont op Latour en is vechtsporter. Hij speelt voor eigen rechter totdat hij een keer tegen de verkeerde aanloopt en de kogel krijgt…


  Maak melding

 4. Deze sporter voor 6 maanden opbergen op Santo Boma met droog brood en slootwater als voeding geven.Het moet niet te veel kosten,want regering heeft geen geld ,al het geld ligt bij de ndp boeven.
  gemodereerd

 5. Maar beste forumschrijvers.
  Wat deed deze zo waarlijk onschuldige man op zijn erf(domijn).
  Weten jullie dat de ,,Wet,, het toelaat dat onbevoegde personen op jouw erf die na waarschuwingen niet willen vertrekken om als belager aan te zien, je het volstrekte recht hebt om neer te knallen. Ettelijke jaren geleden is dat bij alle roof en moorden door de toenmalige minister van Justitie onder druk van de regering vastgelegd en publiekelijk bekend gemaakt. Zie ook rechterlijke besissingen in soortgelijke gevallen in de afgelopen jaren!!!
  gemodereerd

 6. Ow ,de vechtsporter kwam het latere slachtoffer tegen in de Hariweg. Is de dader soms de ‘Surinaamse’ Badr Hari? Die vindt het ook zo leuk om in zijn vrije tijd, mensen in elkaar te beuken.


  Maak melding

 7. Het zou handig zijn moesten jullie je baseren op feiten ipv zoals gewoonlijk onzin te verkopen. Marino is meer dan 14jr geleden inderdaad actief geweest als gevechtsporter, maar hij is nooit in aanraking gekomen met de politie. Die gast die hij aangepakt heeft, is zelf op zoek gegaan naar problemen. Als je in de vroege ochtend tot 2x toe op iemand zijn erf gaat om zaken te stelen, dan gaan ze opkomen voor hun rechten en je duidelijk maken dat je daar niets te zoeken hebt. En dat is wat er gebeurd is.
  gemodereerd

 8. Ik moest bij het lezen van de koptekst denken aan de bedreigende uitspraak: mi e bos joe moffo mek joe swaar joe tifi.
  De vechtsporter is in ieder geval de grens van de wetten van zijn sport te buiten gegaan en loopt de kans nu in korte tijd 2x te worden heengezonden.
  1 uit voorarrest.
  2 uit de vechtsport
  Wordt dus nu een straatvechter.


  Maak melding

 9. Ik weet echt niet dat er reden was om iemands tanden uit te slaan.?
  Ik geloof het niet. Volgens mij waren er vreedzame oplossingen.
  Maar het verstand won van de kracht.
  Jammer!
  Gebruik uw kracht om weerlozen te verdedigen.
  Het zal u altijd sieren.


  Maak melding

 10. Wat n hoop gezever wat ik lees over de reacties ..zijn we niet alle mensen en wat ik weer zovaak zie is dat we oordelen over weer n situatie wat in t nieuws komt over iemand die als vechtsporter dan in situatie komt en dus beter moest weten ..nou geloof me deze getrainde vechter zou wel ns gelijk gehandeld hebben en zou n draai om de oren genoeg zijn geweest haha
  gemodereerd

 11. @Rayik 5 mei 2021 At 18:26
  Je mishandelt je eigen broeder toch niet na een woordwisseling en dan ben je Vechtsporter.
  gemodereerd
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////
  Kan jij niet goed lezen,PANNENKOEK.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.