Twee politiemannen ruziën voor winkel om vrouwelijke collega

44
politie-suriname-zwaar-op-pd-nieuw

Twee agenten in Suriname hebben vandaag in Paramaribo ruzie gemaakt om een vrouw, die ook politieambtenaar is. Een van hen heeft een verwonding aan zijn onderlip opgelopen en had verder een scheur aan zijn hemd. De ander heeft een bijtwond aan zijn rechterhand overgehouden.

Alle drie waren in politie-uniform gekleed en gingen afzonderlijk naar een winkel aan de Martin Luther Kingweg. Het vermoeden bestaat dat de agente een relatie had met beide mannelijke collega’s. Beide mannen hebben op een bepaald moment voor de winkel met elkaar gevochten.

De politie kreeg de melding van de vechtpartij en ging naar de plaats voor een onderzoek. Het motief voor de vechtpartij is vooralsnog onduidelijk. Deze zaak is overgedragen aan de afdeling Onderzoek Personele Zaken. 


44 REACTIES

 1. domme jochies toch.
  Nooit van delen gehoord zeker.
  Oh nee , surinamers , die denken niet aan delen alleen aan vermenigvuldigen, vermenigvuldigen en nog eens vermenigvuldigen
  nu wordt het alleen aftrekken
  gemodereerd

 2. Als dit verhaal gebaseerd is op waarheid is de enige oplossing deze 3 wetsdienaar en over te plaatsen en in Rang te degraderen, dat ze een Trio willen formen buiten hun diensttijd dat is hun recht, maar om met elkaar te vechten in het openbaar en met je volledige tenu aan van het korps politie Suriname is niet goed te praten, deze mannen hebben een voorbeeld functie en laten zich zo gaan, wat een schandalige vertoning


  Maak melding

 3. Eerst werkten ze gezellig samen op ‘Lont oso’, toen sloegen ze elkaar zodanig dat ze voor medische hulp naar ‘At oso’ moesten en straks belanden ze met z’n allen in ‘Dungru oso’.
  gemodereerd

 4. je zou op dat moment dringend een politie nodig hebben. Maak ze dat maar eens duidelijk inclusief hun leidinggevende.
  gemodereerd

 5. Wat een vertoning..de vrouwelijke politie agent had dus niet genoeg aan 1 knuppel!! En deze figuren moeten de samenleving beschermen!! Politie mannen die in uniform op de vuist gaan voor een collega..poenie!! Sranang sa ey PSA????
  gemodereerd

 6. Maar dan is die poenie waarschijnlijk hot hot hot, wie weet heeft ze nog meer lijken in de kast…

  Als ze deze 2 al voor de gek kan houden…


  Maak melding

 7. Dit verhaal doet me denken aan een filmpje van twee vrouwelijke politieagenten in China die met elkaar op de vuist gingen om een don Juan. Deze agentes vochten met elkaar midden op straat op een druk kruispunt. Een van hen was bezig het verkeer te regelen toen de ander haar aanhield. Dit zijn gebeurtenissen die het wereldnieuws halen.


  Maak melding

 8. De politie ambtenarenwet verbiedt dit soort escalaties. Er staat maar één sanctie hierop en dat is ,,ontslag op staande voet,,!
  Zeker waar het gaat om dienstdoenders en wethandhavers!!!
  gemodereerd

 9. Allemaal van de lichting van Tigri Barba. Corruptie, degeneratie, verval van waarden en normen. Product van de tijd van Tigri Barba of van het Paradijs van Bouterse.
  Geilheid kent geen grenzen. Ze zeggen beter 1 kut in de hand de lucht van 10. Of beter gezegd beter 1 vogel in de hand dan de 10 in de lucht.
  Wat een land zeg. HET PARADIJS VAN BOUTERSE.
  gemodereerd

 10. Ik heb zo dusdanig gelachen dat mi kisi bere-ati
  Wat een gedoe. Maar ja gelukkig gevochten want ze konden elkaar neerknallen.
  gemodereerd

 11. Is moeilijk te begrijpen zelf bij de politie. We leven in de omgekeerde wereld in Suriname. Vroeger moest je, als man in Suriname een reserve band hebben. Nu hebben de meeste Surinaamse vrouwen reserve banden.


  Maak melding

 12. Het wordt steeds gekker met leden van de KPS , direct opstaande voet ontslaan , dit soort moet de burger beschermen , laten ze opdonderen.


  Maak melding

 13. In uniform vechten in het openbaar, hier is er maar 1 straf op: inpakken en wegwezen. Je zet het korps en je zelf voor schut, en dat is niet de bedoeling denk ik !!!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 14. Ik vechten om een vrouw? Neverrr of my life! De dag dat ik er achter kom dat ze cheat trap ik haar eruit met al r spullen en mag die ander haar hebben. Helemaal gratis!
  Teveel goede vrouwen available om te gaan vechten over een hoer.


  Maak melding

 15. Om te lachen en te huilen. Ik vraag me af of deze drie getrouwd zijn en wat de respectieve echtgenoot/echtgenote hiervan zal zeggen.


  Maak melding

 16. Niks onmenselyks aan,dat gebeurd overal ook deze zyn mensen alleen worden ze anders verpakt maar het instinkt is het zelfde, het verstandt heefd het moeilyk gehadt om zich in tenu te onderscheiden van het menselyke gedrag


  Maak melding

 17. Niets onmenselyks, het is alleen dat ze inverpakking anders uitzien maar het zyn ook mensen met gevoelens, en vaak is verstandt onder geschikt aan gevoelens.
  In dit vak wordt juist het tegenovergestelde verwacht ,namelyk het verstandt boven je gevoelens .Helaas is dat niet altydt zo


  Maak melding

 18. Dus samen een biertje na werktijd en haar om de beurt ketsen zat er niet in? Nu zijn ze beide haar voorgoed kwijt. Het welbekende spreekwoord ..een derde die ermee…. !!


  Maak melding

 19. als zij het is op de foto in zo een strakke pak als nu rondgaat op social
  dan snap ik waarom ze vechten
  maar toch niet goed te praten zo in uniform je te misdragen


  Maak melding

 20. Deze bojo is buitenaards lekker ander wordt er niet om gevochten . Haar moto is denk ik wan man ne fur’ eng kros’kasi. iedereen ontslaan .


  Maak melding

 21. Ze moeten eens aan de vrouw vragen hoe dat precies zit i.p.v elkaar zo belachelijk te gaan molesteren. 2 vechten om de bot , en de derde gaat ermee vandoor.
  Madame houd er waarschijnlijk meerdere bewonderaars op na, en het manvolk gaat net als in de middeleeuwen elkaar voor vrouwlief uitdagen. Mevrouw word er financieel beter van, want ze moeten natuurlijk ook flink schuiven, voor wat hoort wat. De mannen zijn de grote verliezers want ze blijven altijd maar hun pik achterna lopen.


  Maak melding

 22. Rbrown in de dorp van jouw is het normaal.daar pakt iedereen iedereen.daar ben jij een soort sekteleider.

  Daarom zijn er zoveel dorpen uitgeroeid door zulk gedrag.
  Dus rbrown een advies STOP daar mee nu onmiddellijk.


  Maak melding

 23. En wie is de lachende 3e die deze torie heeft doen bossen? Ik hoop niet dat er ook nog 1 of meer Koekoeksjongen in deze zaak betrokken zijn en die dus voor de rest van hun leven getekend zullen zijn als het kind van… ja van wie?


  Maak melding

 24. 1 teef 2 honden zo gaat het net honden hun rennen achter teeven, en ruiken teeven van heel ver ik ken meer voorbeelden van krassi wijven moeilijk zichzelf te beheersen denk ik . Echte dieren gedrag paartijd in suriname mijn vogels ook in paartijd nu in maar in nl. Triest voor su.


  Maak melding

 25. Als twee honden vechten om een been, loopt er een derde meeheen. Ik heb haar foto gezien en ik kan me levendig voorstellen dat wanneer die twee ‘politiehonden’ vechten om haar ‘been’ er een derde staat te trappelen om er mee heen te gaan.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.