Feyenoord feliciteert Ridgeciano Haps met keuze voor Suriname

13
Feyenoord feliciteert Ridgeciano Haps met keuze voor Suriname
Foto (c) Feyenoord Rotterdam - Ridgeciano Haps

De Rotterdamse eredivisie voetbalclub Feyenoord heeft profvoetballer Ridgeciano Haps gefeliciteerd met zijn keuze om uit te komen voor het Surinaamse nationaal elftal. De Surinaamse voetbalbond (SVB) maakte deze week bekend dat de Feyenoorder beschikbaar is voor Natio.

𝐂𝐚𝐥𝐥𝐞𝐝 𝐮𝐩 𝐟𝐨𝐫 𝐢𝐧𝐭𝐞𝐫𝐧𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐝𝐮𝐭𝐲: Suriname 🇸🇷 Gefeliciteerd met je oproep en keuze, Ridgeciano!” schreef Feyenoord vandaag op haar officiële Facebookpagina.

De in Utrecht geboren Haps (27) is een Nederlands betaald voetballer van Surinaamse afkomst, die doorgaans als linksback speelt. Hij tekende in juli 2017 een contract tot medio 2022 bij Feyenoord, dat circa €6.000.000,- voor hem betaalde aan AZ.

Ook voormalig Feyenoorder Mitchell Te Vrede heeft voor Suriname gekozen.

13 REACTIES

 1. Als je al als prof-voetballer bij een groot Eredivisie elftal als Feyenoord speelt als een van de beste linkachter speler en Oranje je niet ziet op je 27 ste jaar en de mogelijkheid zich voor doet om
  voor het land Suriname waar je een band mee hebt uit te komen is dit een goed besluit.

  Hierdoor kan als alles goed verloopt je op het hoogste niveau van de wereld voetbal spelen. Verder voor het land waar je een band mee hebt iets betekenen, maar ook voor jezelf als andere grote ploegen je zien.

  Ik wens hem en Natio, Suriname het aller beste toe.

  Geloof in eigen kunnen en samen met de andere jongens, begeleiders vd SVB, SVB en coach Dean Gorre gaan voor het aller beste. Alleen overwinningen zijn belangrijk en het kan.

  Vertrouwen op eigen kunnen.Samen werken, samen sterker. Zetten jullie Suriname en je zelf op de wereldkaart van het voetballen.

  God Zij Met Ons Surinamers


  Maak melding

 2. Concurrentie met Pinas, en Nelom,. Surinaams elftal is een afvalbak geworden van Nederlands- Surinaamse voetballers!! Zielig voor al die goede voetballers uit Su zelf! Is geen Surinaams natio, maar een tweede of zelfs derde Oranje.. Surinaams genoemd, omdat het donkere spelers zijn!! Zelf niets met Su, maar misschien hun ouders die daar geboren zijn, of dat ze misschien fam. hebben in Su.. Hier hebben ze geen schijn van kans, dus kiezen voor Su…
  gemodereerd

 3. @Poppenkast , Met alleen lokale spelers ga je weer de boot in tegen Sint lucia en trinidad Enz.. Ze zijn Surinamers,Roots daar gaat het om.
  gemodereerd

 4. goede zaak.
  professionele voetballers die op het allerhoogste niveau spelen, zijn zeker een aanwinst voor natio. Yessss
  gemodereerd

 5. Het gaat je goed. Uw dromen zijn uitgekomen.
  Je bent een Wereldburger.
  God bless en welkom in Suriname.
  gemodereerd

 6. Als een schaap over de dam is volgen er meer.
  Houdt Suriname Wakker en Sterk.
  gemodereerd

 7. Een wijs besluit ! Je kunt je samen met je land profileren op het hoogste niveau in de wereld in plaats in Nederland te wachten op een oproep die er niet zal komen. Top!!!
  Suriname is in dit geval een goede uitval basis voor spelers die in Nederland niet worden gezien en erkend. Daarnaast zijn ze rolmodellen voor spelers in eigen land!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.