Bestuurder rijdt service station binnen na aanrijding

16
Bestuurder zonder rijbewijs rijdt service station binnen na aanrijding
De bestuurder reed met de auto in de shop.

De bestuurder van dit voertuig heeft afgelopen maandag voor een enorme chaos gezorgd bij een service station aan de Bomaweg. Hij reed de shop van een service station binnen met een stationwagen, toen hij een aanrijding met een afslaande voorligger wilde voorkomen.

Beide voertuigen reden over de Bomaweg komende vanuit Welgedacht A en gaande richting de Welgedacht C weg. Op een gegeven moment sloeg de voorrijder rechtsaf naar de service station. Op hetzelfde moment wilde de stationwagen zijn voorrijder inhalen.

De stationwagen probeerde een aanrijding te voorkomen en week uit naar rechts. Hij raakte de voorligger daarbij toch eerst in de flank zoals te zien is op de foto (inleg). Daarna verloor hij de controle over het stuur en reed de shop van de service station binnen.

Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Een bromfiets die voor de shop stond is flink beschadigd. Ook een etalage kast werd kapot gereden. De eigenaar van de zaak schat ongeveer US$2000 aan schade te hebben geleden.

Volgen de pomphouder zou de bestuurder van de stationwagen niet beschikken over een geldig rijbewijs. De politie van Boma heeft de zaak in onderzoek.

Via social media en op sommige sites wordt beweerd dat er sprake zou zijn van rovers en/of dat er geschoten zou zijn. Dit is niet het geval meldt de politie aan de redactie van Waterkant.Net. De beelden zijn hieronder te zien:

16 REACTIES

 1. Een geluk bij een ongeluk is dat dit op de Bomaweg gebeurd is; de politie kan deze rijbewijsloze verkeerscrimineel zonder veel omhaal meteen opbergen in Santo Boma.


  Maak melding

 2. Ook hier moet de politie hard optreden tegen mensen die zonder rijbewijs,achter het stuur kruipen, je kan stelen zoveel je wilt, er komt een dag dat het behoorlijk fout kan gaan, en trouwens dit het resultaat, laat hem alles vergoeden, Suriname is geen boes boesi land?


  Maak melding

 3. Sluit hem op dan haald hij het nooit meer in zijn dorre kop om plaats te achter het stuur rotsooi
  gemodereerd

 4. ‘Via social media en op sommige sites wordt beweerd dat er sprake zou zijn van rovers en/of dat er geschoten zou zijn. Dit is niet het geval meldt de politie aan de redactie van Waterkant.Net´

  Nou, als je de beelden bekijkt zijn de schoten zijn duidelijk te horen (2 types om precies te zijn) dus de politie verteld niet alles.


  Maak melding

 5. Typisch Suriname.
  Velen rijden zonder Rijbewijs.
  Stoer doen en Geweldig voelen.
  Nu zal je voelen en Jammeren voor de Schade.
  gemodereerd

 6. Lawmangdatra, piekapow en slinka zijn vakjargon van vuurwapen gevaarlijke, Surinaamse criminelen. Hoe worden deze vuurwapens in normale mensentaal genoemd?


  Maak melding

 7. gaf de voorrijder richting aan?
  waarom ging de stationwagen inhalen bij een kruising
  met of zonder rijbewijs
  surinamers kunnen geen auto rijden, je ziet het bewijs elke dag
  elk verhaaltje heeft de tekst “macht over het stuur verloor” erin
  dat gebeurd dus voornamelijk………………. als je te hard rijdt
  gemodereerd

 8. Ik heb nooit gehoord dat 2 ezelkarren botsten tegen elkaar. Blijkbaar zijn de ezels voorzichtiger en verantwoordelijker dan de mensen.


  Maak melding

 9. Ik snap het niet. .hier komen de PROFETISCHE WOORDEN UIT. THE RIGHT MAN ON THE RIGHT PLACE. Bij de service station ! Daar moet je zijn.
  Je zal ze de kost moeten geven hoeveel mensen rijden zonder rijbewijs.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.