5 coronadoden en 80 nieuwe gevallen

6
dood na COVID-19 besmetting
Archieffoto: coronadode in Suriname.

In de afgelopen 24 uur zijn er maar liefst 5 coronadoden genoteerd in Suriname. Het totaal aantal personen dat tot nu toe in het land is overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus, is hierdoor gestegen van 207 naar 212.

Dat blijkt dinsdagavond 4 mei uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Uit de cijfers blijkt verder dat 80 nieuwe gevallen zijn geregistreerd na 325 keer testen.

Ook is te zien dat het aantal personen in het ziekenhuis weer is toegenomen met 19 en nu 119 bedraagt:

maandag 3 mei afgezet tegen dinsdag 4 mei


6 REACTIES

 1. Het is natuurlijk triest en betreurenswaardig wanneer iemand sterft, maar als verslaggevers verwacht ik dat u objectiever bent en de waarheid volgt, waar die ook toe leidt. U geeft aan hoeveel levens er verloren zijn gegaan, maar laat u zien dat er in vergelijking met pre-covid-jaren in wezen geen statistisch significant verschil is? Als we dit zien, realiseren we ons dat de media oneerlijk zijn. Nieuwsflits: alle mensen sterven! Feitencheck: wereldwijd is er een populatie-uitstulping (de boomers) die de komende 15 jaar zal sterven. Breaking news: nu de focus op CV-19 ligt, is enfluenza bijna ongehoord – waarom? Doe je werk en zoek de harde feiten op!


  Maak melding

 2. De SLM is verantwoordelijk voor deze toename van govid doden.Geld verdienen door charter vluchten uit te voeren en volle kisten Haitianenen en Dominicanen naar Suriname brengen zonder PCR testen en visum.
  gemodereerd

 3. ==Die arts in Afrika geloofde ook niet in die vaccins en was laks met covid info. Nu ligt hij met covid onder de grond in een kist.

  Ik heb mensen van dichtbij meegemaakt die ziek zijn geweest door covid en kan zeggen dat het heel ERNSTIG is hoe ze erbij liggen/lagen. Bijna dood dan levend.


  Maak melding

 4. Redskin yu skapu yu, sma no gwenti dede?? Deng beng hori statistiek regelmatig?? Yu mus’ tek wang wasi. Yu na srafu of je wroko gi dibri. DENG MANG EEY FOOL WI!!!! Song teng Corona no eey libi en song teng wel. Alleen aan de cijfers merk je dat Corona bestaat.
  gemodereerd

 5. Het is toch niet te geloven dat ondanks er wereldwijd zoveel doden zijn gevallen (in buurland Brazilie maar liefst 412.0000) er nog van die amoebes rondlopen die een hoop onzin lopen te verkondigen. Totdat Covid-19 nak deng mars….


  Maak melding

 6. De SLM is verantwoordelijk voor deze toename van govid doden.Geld verdienen door charter vluchten uit te voeren en volle kisten Haitianenen en Dominicanen naar Suriname brengen zonder PCR testen en visum.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.