Feestende Dominicanen brengen dag door op Politieacademie

14
lockdown-overtreder-controle-politie-suriname

De politie in Suriname heeft in het afgelopen total lockdown-weekend 31 Dominicanen overgebracht naar de Politie Academie. Deze personen waren aan het feesten op een houseparty aan de Sidoestraat.

De politie ging ter plaatse en merkte hen als lockdown-overtreders aan. De autoriteiten hebben in totaal 175 overtreders in het weekend een bestuurlijke boete opgelegd. Tot de lockdown-overtreders behoren 140 mannen en 35 vrouwen die zijn beboet.

Het lockdown-weekend duurde vanaf 30 april omstreeks 20.00 uur tot en met 3 mei 05.00 uur. Op 30 april is aan 74 personen een bestuurlijke boete opgelegd namelijk 52 mannen en 22 vrouwen. De politie heeft op 1 mei 67 lockdown-overtreders, 59 mannen en 8 vrouwen, beboet en 2 mei 29 mannen en 5 vrouwen. Al de overtreders werden overgebracht naar de Politie Academie.

De Surinaamse politie heeft in het weekend ook gecontroleerd bij de diverse bruggen zoals de Saron-, Vabi- Coesewijne- en Wijdenboschbrug. Verder is er gesurveilleerd door de verschillende eenheden.
 


14 REACTIES

 1. Nou, ik vind dat ze niet genoeg hebben gesurveilleerd. Heb een aantal discutabele gevallen gezien die zeker wel een nacht bij de academie waard zijn. Maar ja, ik ben geen klikspaan dus….


  Maak melding

 2. Ik vermoedt dat names and faces ook hier mee spelen ,want by my in de straat komen ze niet en heb ik de indruk alsof er geen lockdown in de wyk is want de auto,s die gaan en komen .


  Maak melding

 3. ja hoor de brazilieanen, dan de haitianen en nu de dominicanen , denken ze dat ze god zijn in ons land Suriname , laten ze opdonderen , o ja ook de cubanen , en venezulianen , allemaal binnen gehaald door die bouta voor een stem , het is niet gelukt bouta , dus deze mensen retour sturen regering Santokhi.


  Maak melding

 4. HongKongFree## je bent geen klikspaan maar je klikt wel hier klikspaan dat he bent
  En als die lockdown overtreders die jij gezien hebt covid19 mochten versprijden dan ben jij ook mede schuldig dus je kent je verantwoordelijkheid niet
  gemodereerd

 5. Stuur deze gasten terug naar land van herkomst.
  Snap niet wat ze te zoeken hebben in Suriname. Bouta heeft ze niet meer nodig.


  Maak melding

 6. Zogenaamd niks te vreten maar wel 24 uur per dag feesten en beesten. Ligt in het aard van het beestje.


  Maak melding

 7. Jullie allemaal zit in Nederland van alles te roepen dat dat andere in Suriname niet mogen wonen. Alleen maar de hypocrieten VHPers komen met zulke reacties. Is Suriname van jullie? Jullie voorouders zijn ook naar toegegaan. Met jullie flauwekul gedoe


  Maak melding

 8. Haitianen, Cubanen, Venezuelanen, Portoricanen, Brazilianen, ze worden allemaal besmet het het virus. Eerst het feestvirus, daarna Covid-19.
  Misschien dat Glenn als vertegenwoordiger van deze vreemdelingen kan aangeven welke bijdrage deze gasten leveren aan de ontwikkeling van Suriname.
  Kronto-ede Glenn, ga je gang….


  Maak melding

 9. Politie: Hoeveel illegalen zaten er bij.Waren ze met de charter van SLM hier gekomen?
  gemodereerd

 10. Laatst: Militairen gestationeerd bij de Grenzen.
  Samenwerking met de buurlanden voor Controle.
  en Toch zoveel troepen van allerlei Gasten binnen kruipen.
  Hoe dan. WORDT ER ECHT GEWERKT.
  Suriname hopeloze toestand.
  gemodereerd

 11. Moet je hier op vierkinderen/republiek kijken een gekke huis ,je kan via achterdeur bij de Chinees je voedsel kopen en bij die bb barbecue eten en worst kopen.Ga dit weekend niet meer daarnaartoe te gevaarlijk .
  gemodereerd

 12. @Glenn
  De contractarbeiders hebben niet zelf besloten naar Suriname te vertrekken. Ze zijn met mooie verhalen gelokt om hun land te verlaten. De Brazilianen, Cubanen e.a zijn vrijwillig naar Suriname vertrokken. Bij de Haïtianen kan dat verhaal anders liggen.
  Surinamers zijn ook vrijwillig naar Nederland vertrokken alleen kon Nederland ze niet terug te sturen omdat ze op papier de Nederlandse nationaliteit bezaten.


  Maak melding

 13. Eeeh echt waar deporteerd al deze mensen die geen belasting betalen en/of geen verblijfvergunning hebben.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.