Bewaker die in slaap valt tijdens werk moet push-ups doen van collega’s

14
Bewaker die in slaap valt tijdens werk moet push-ups doen van collega's

Een bewaker die zaterdag in Paramaribo betrapt werd op slapen tijdens werktijd, moest ter plaatse push-ups doen van zijn collega’s. Het opdrukken was niet bedoeld als straf, maar dat hij op deze manier wakker zou blijven zeiden de collega’s.

De bewaker heeft echter aangifte gedaan tegen zijn collega’s, waarbij hij aangaf dat ze hem zouden hebben geslagen. Hij ontkende tijdens de werktijd te hebben geslapen en was het er niet mee eens dat hij veel push-ups moest doen.

Volgens hem kwamen vier collega’s voor een controle op zijn werkplaats. Hij verklaarde dat twee van zijn collega’s ertoe overgingen hem te slaan, waarvan hij pijn heeft overgehouden. Daarom zou hij naar de politie zijn gestapt om aangifte te doen.

De collega’s verklaren echter dat zij de man bij een controle hebben betrapt tijdens het slapen op de werkplaats. Zij maakten hem wakker en lieten hem push-ups doen zodat hij geen slaap zou krijgen. Zij ontkennen de man te hebben geslagen.

Volgens hen zou de man eerder bij een aanrijding betrokken zijn geweest, waaraan hij pijn heeft overgehouden.

De politie heeft beide collega’s van de bewaker na verhoor heengezonden. 


14 REACTIES

 1. BEWAKER wil verdienen door te slapen.
  Is hij wel geschikt voor zijn werk. Baasje u heeft verkeerde in dienst.
  Gelukkig waren de collega’s in de buurt, had moeten FILMEN.
  Wees niet LUI ga werken.
  gemodereerd

 2. Als ze slapen willen ze nooit betrapt worden. Ik wil het liefst ook slapend aan mn geld komen! Wachter tik ie slag rustig fie.


  Maak melding

 3. Wat is dit nu weer voor een komedie? De collega’s gaan hun boekje te buiten. Erger is dat het slachtoffer in mee gaat.

  De superieuren moeten dit niet zo laten en een stevig woordje richten tot die collega’s die buiten hun boekje te buiten zijn gegaan. Ze moeten zwaar getucht worden in Fort Zeelandia. Er moet een daad worden gesteld. Eens!, maar nooit weer.

  De slachtoffer heeft lichamelijk, geestelijk professionele hulp nodig om te zien, weten of hij geschikt is voor het vak. Financiële hulp in geen geval, want die collega’s volgen de zaak.


  Maak melding

 4. Ai baia één bewaker schiet zijn vinger er af . Een andere in slaap gevallen achter het stuur.

  Ik moet denken aan een verhaal van mijn tante .
  Ze had ook een bewaker bij haar voor haar veiligheid.
  Dus voor dat zij naar bed ging vroeg ze aan de bewaker als hij een kopje koffie wilde de bewaker zei nee dankjewel anders kan ik niet slapen.
  Die moer kwam gewoon daar slapen.


  Maak melding

 5. Heengezonden? O ja was vergeten mensenrechten enerzijds en anderzijds verantwoordelijkheids gevoel en integriteit waren tot afgelopen jaren nog niet bekend bij velen in SU. Hopelijk komt het nu gauw… PS De eigenaar van die beveiligingsbedrijf heeft helemaal geen van ze , gezien zijn personeel zich zo gedragen..Verantwoordelijk stellen en boetes uitdelen, 2 vliegen in 1 klap voor de staat! ( inkomen en branche-kwaliteit )… Wanneer komt er een keurmerk MET waarde in vele branches of hebben kwakzalvers nog steeds vrijspel ten koste van echte vakmensen?


  Maak melding

 6. @ Koos B
  Ken er ook 1 in SU ( jaren geleden ). Als ie nachtdienst had, ging thuis bij hem 2x de wekker af.. 1e keer om naar werk te gaan om in te klokken en 1x in de ochtend om naar werk te gaan om uit te klokken…Hahaha en hij zag niet eens in wat er niet goed aan was…laat staan dat hij zijn werkgever in gevaar bracht.


  Maak melding

 7. Ze hadden een foto van hem moeten maken. Dan houd hij op met liegen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.