dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie42-jarige man steelt twee accu’s uit autobus

42-jarige man steelt twee accu’s uit autobus

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Latour heeft op woensdag 28 april de 42-jarige verdachte Sunildath D. meer bekend als ‘Glenn’ na bekomen informatie opgespoord en aangehouden. Sunildath wordt ervan verdacht in de nacht van zondag 25- op maandag 26 april twee accu’s van een autobus gestolen te hebben, meldt het Korps Politie Suriname.

De bus stond geparkeerd op een woonadres te Ephraimzegen. Het voertuig was niet afgesloten toen de diefstal plaats vond.
De eigenaar deed aangifte bij de politie en ging daarna zelf op onderzoek uit. In de buurt. Hij kreeg de informatie dat Sunildath de persoon was die de accu’s gestolen had.

Toen Sunildath te horen kreeg dat de eigenaar van de bus erachter was gekomen dat hij de accu dief was bracht hij één van de accu’s terug. De andere had hij inmiddels verkocht voor een monteur voor een bedrag groot Srd.100,-.

Op aanwijzing van Sunildath werd de 56-jarige monteur opgespoord en aangehouden ter zake heling door de politie van Latour. Daarbij is de gestolen accu in beslag genomen.

Na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de monteur, na verhoor, heen gezonden maar Sunildath is in verzekering gesteld ter zake gekwalificeerde diefstal. De in beslag genomen accu is inmiddels terug gegeven aan de rechtmatige eigenaar meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. Mijn God ! Deze man is een schande voor zijn soortgenoten hoor. Gelukkig is bij de diefstal niemand verwond geraakt. In ieder geval heeft deze dief een paar extra pk’s tot zijn beschikking. Een ‘nette’ dief.


  Maak melding
 2. PRAAT OVER DIE 5 MILJARD VAN DE CENTRALE BANK HEEFT GESTOLEN. deze man had honger .Boefdraad was vol gevreten.


  gemodereerd
 3. Dief en toch eerlijk geweest.
  Je hebt je zelf ZWART gemaakt.
  Onder alle CULTUREN komen de Criminaliteit voor.
  Schande voor de Familie, denk eraan Niemand gaat willen trouwen in jou
  familie of een Relatie willen; je krijgt de benaming van de Dief familie. zo gaat het
  eenmaal.


  gemodereerd
 4. @Paul de raap rechter; Als je in latour woont neem je gewoon normen en waarden over van je omgeving ongeacht je soort. Net als in Noord, Zorg en Hoop of Saramacca.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES