VIDEO: Bromfietser dood na botsing met voetballende jongen op straat

6
VIDEO: Bromfietser dood na botsing met voetballende jongen op straat
De voetbal wordt meegenomen door de politie. Filmpje onderaan het bericht.

Een politieman neemt een voetbal mee (foto) in verband met het onderzoek naar de dood van een bromfietser afgelopen zaterdag. Deze bromfietser genaamd Wensley Gadden kwam om het leven, nadat hij tijdens de total lockdown rond 18.00u tegen een jongen die op straat aan het voetballen was, botste.

Wensley reed met duorijder E.I. met een bromfiets over de Bolletriestraat in Suriname, komende vanuit de richting Kankantriestraat en gaande richting Bruinhartstraat. Langs de straat waren vier jongens een balletje aan het trappen. Een van hen liep midden op de weg om de bal aan te nemen, toen achter hem de bromfiets met flinke snelheid aankwam.

De jongen schrok en probeerde opzij te stappen maar kwam daardoor juist precies in de baan van de bromfiets. Hij werd daarbij in de lucht geschept en een flink stuk meegesleurd. Wensley en zijn duorijder kwamen daarna te vallen. Het vermoeden bestaat dat hij z’n hoofd gestoten heeft aan stenen die langs de weg stonden.

Wensley kwam ter plekke te overlijden. De duorijder raakte zwaargewond. Ook de voetballende jongen raakte gewond. Beide werden met de ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende hulp.

Een filmpje van het ongeval:

6 REACTIES

 1. Brommers rijden ook veel te hard in woonwijken ; kijk hier het resultaat ; als je gewoon rustig rijdt zou je nog in leven zijn, maar nee hoor racen met die brommer; sari tori
  gemodereerd

 2. He wat verschrikkelijk ook voor dr voetballende jongens moet dit een traumatische ervaring zijn .


  Maak melding

 3. De bromfietser reed heel graag. Waarvoor is het nodig zo hard te rijden. Deze aanrijding had voorkomen kunnen worden. Ik vraag me af, waarom er zo hard gereden wordt in Suriname op die smalle wegen. Jammer, weer een dode. RIP meneer Gadden.


  Maak melding

 4. De bromfietser reed heel hard. Waarvoor is het nodig zo hard te rijden. Deze aanrijding had voorkomen kunnen worden. Ik vraag me af, waarom er zo hard gereden wordt in Suriname op die smalle wegen. Jammer, weer een dode. RIP meneer Gadden.


  Maak melding

 5. Als bromfietser ben je de persoon die het meest gevaar oploopt. Snel rijden kan ook snel in dood eindigen. Ik had a botsing met een fietser terwijl ik op mijn bromfiets aan het rijden was. Dat was in de omgeving van Lelydorp. Ik was toen 18 oud. Zes weken in hospitaal, maar nooit weer hetzelfde geweest. Ik heb niet eens een fiets weer kunnen rijden.
  gemodereerd

 6. Voetballende Jongens op STRAAT;
  HARDRIJDENDE Bromfiets op straat – DIT gaat natuurlijk niet SAMEN.
  TRIEST.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.