VIDEO: Bestuurder valt in slaap; auto over de kop en in goot

8
VIDEO: Bestuurder valt in slaap; auto over de kop tot stilstand in goot

Bij een eenzijdig verkeersongeval vanmorgen rond 06.45u in Suriname, is de bestuurder van deze auto in een goot langs de weg geëindigd. De man reed over de Indira Gandhiweg vanuit Lelydorp en viel ter hoogte van de Meursweg in slaap achter het stuur.

Toen hij wakker schrok zag hij dat hij zich op de verkeerde rijhelft bevond met het voertuig. Hij probeerde dit snel te corrigeren door het stuur een ruk naar links te geven. Hij raakte vermoedelijk daarbij echter een verhoging langs het midden van de weg.

Hierbij verloor hij de controle over het stuur en sloeg de auto over kop, waarbij het voertuig tot stilstand kwam in de goot. De bestuurder kwam wonder boven wonder met de schrik vrij.

Zo kwam de auto terecht in de goot (foto Joyce):

Een berger moest de zwaar beschadigde auto afslepen:


8 REACTIES

 1. Rond 06:45 uur:
  in slaap gevallen, hoe dan.
  Door Medische klachten of hele avond niet geslapen.??
  Heel RAAR.
  het is een strijd van: in de Goot of in de sloot.
  Mooie wagens naar de SLOOP of GARAGE.
  gemodereerd

 2. In deze tijden moet je veel opofferen om brood op de tafel te kunnen zetten voor je gezin. Misschien heeft die bestuurder wel 3 banen.
  Straks als de koers losgelaten wordt wie weet het land te wachten staat.
  En dan zie je die rot Brazilianen met Usd rondlopen alsof het niks is.

  Ik vind het een schande dat buitenlanders het land (illegaal) inkomen en grof geld verdienen met het leegroven van het land.

  De politiek doet daar geen moer aan.
  Ze profiteren juist van de arbeid van die buitenlanders. Schande!


  Maak melding

 3. Een groot gedeelte van de Suriname zit liever in satoboma dan op het werk.dat is de reden dat er buitenlanders het werk komen doen.
  Meneer Hongkongfree.


  Maak melding

 4. Klopt Koos Banti , maar de fout dat buitenlanders wel willen werken en naar hier gehaald zijn, is dat 60 % van de bevolking niet hoefde te werken , dankzij de paarse potloden , en omdat ze zelf aan verrijking deden gaven ze 60% van de bevolking voedsel pakketjes.
  hoe lui kun je zijn want als je altijd een pakketje krijgt ga je niet werken van dat wordt je moe.


  Maak melding

 5. Denk dat die gedetineerden totaal geen invloed hebben op de leegroof van de natuurlijke rijkdommen. Ze zitten opgesloten, dan kan je geen moer. Ze drukken hooguit op de kosten van Juspol. Dat kan redelijk makkelijk opgelost worden door die gevangenissen zelfvoorzienend te laten worden. Als het leger dat kan dan kan een gevangenis dat ook…

  De “dja dja Sranan mangs en uma’s” die buiten zijn, die richten meer schade aan het land door bijv. smeergelden aan te nemen en de buitenlanders te accomoderen voor een dubbeltje…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.