woensdag, juni 12, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMark X belandt op zijn kop in water langs Ringweg

Mark X belandt op zijn kop in water langs Ringweg

-

Does Travel - naar Suriname

De bestuurder van dit voertuig, een snelle Toyota Mark X, is zondagochtend op z’n kop in het water langs de Ringweg terecht gekomen. Hij kwam met de schrik vrij.

De man verklaarde dat hij door een andere weggebruiker is aangereden, waarna hij de controle over het stuur verloor en op z’n kop in het water eindigde. Volgens hem sloeg de veroorzaker daarna op de vlucht.

De Surinaamse politie heeft het merkwaardig ongeval in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

16 REACTIES
 1. Merk van de voertuig en type is niet belangrijk, maar het is weer 1 met ingevette stuurkolom. Erger nog, met bestuurder zonder hersen: mensen moeten zien dat het om een Mark X gaat!

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 2. gewoon import van mark x verbieden.

  niet geschikt voor suriname.

  dag en nacht ongelukken


  gemodereerd
 3. Één gevaar minder op de weg. Zoals deze bestuurder verklaard dat hij aangereden zou zijn en toen in de trens beland berust volgens mij op een leugen, die andere auto moet verdomd hard hebben gereden om deze auto van ruim +—-1500kg zover te lanceren en zelf geen schade hebben opgelopen, desalniettemin hij is zijn auto kwijt en zijn leven rijk, wat wilt hij noh meer? Een gevangenisstraf?.


  Maak melding
 4. Ik heb wel een paar onderdelen nodig niet van deze mark x maar zolang er zulke idioten blijven dan zal ik zeker ook voor mijn auto de onderdelen niet direct uit Japan te hoeven importeren ik wacht nu rustig af.
  Ga vooral zo door jongens.
  Helaas moet ik concluderen dat na 4 jaar wachten mijn type auto niet te vinden is op de sloperij, schijnbaar zijn de bestuurders van mijn type auto zeer bewuste verkeers deelnemers.


  Maak melding
 5. Zondagochtend??? Was er geen total lockdown?? Wat deed u op straat?


  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES