Werkzaamheden beschadigd wegdek Commewijne afgerond; weg morgen open

5
Werkzaamheden beschadigd wegdek Commewijne afgerond; weg morgen open

De spoedwerkzaamheden om tot een tijdelijke oplossing te komen voor het beschadigde weggedeelte nabij de oude sluis aan de Commissaris Thurkowweg in het district Commewijne, zijn vanmiddag rond 16.00u afgerond. De weg zal maandagochtend worden opengesteld voor het verkeer.

In de middag van vrijdag 30 april 2021 is een gedeelte van de weg weggespoeld door de zware regenval van de afgelopen dagen. Het Ministerie van Openbare Werken heeft samen met het Commissariaat van Commewijne dit weekend met man en macht gewerkt, om het weggedeelte spoedig te herstellen.

Er is een 40 voet container geplaatst (foto), die met schoor is verstevigd. Zondag werd het weggedeelte opgevuld met opvulzand en daarna voorzien van base- course.

De situatie voor de aanpak:

Herstelwerkzaamheden wegverzakking Commewijne in volle gang

5 REACTIES

 1. Op deze lucht foto kun je de oorzaak zien wat zich daar heefd afgespeeld, deze weg is niet gemaakt voor zwaarverkeer ,onder wegen waar zwaarverkeer overrydt kun je geen Plastic duikers plaatsen daar zyn ze tezwak voor, deze buizen zyn ook op de brownsweg ,highway en oostwest verbinding gebruikt en op vele plekken is er al doorbraken geweest, men moet nu de andere doorgangen laten inspecteren want het kan vreselyk mis gaan .


  Maak melding

 2. base course gebruik je op een stabiele ondergrond, om de asfaltlaag te ondersteunen
  wat is hier stabiel aan dan?
  het gat is gevuld met opvulzand?
  dit grapje gaat binnen niet al teveel tijd weer een probleem worden als er zoveel water/regen blijft vallen
  gemodereerd

 3. goed gezien Rbrown , jij moet solliciteren bij OW , jij hebt kennis van waterzaken , en jij moet inspecteur worden , en vergeet niet de bouta highway te inspecteren want die is dadelijk aan de beurt door het wassende water , maar je kunt je beter op die andere wegen focussen want die hebben voorrang nodig , en en en die bouta weg is nog niet helemaal betaald , dus bewaar die als het laatste en laten de natuurwetten zich uitleven op die weg van A naar B.


  Maak melding

 4. laat bouta dit allemaal zien want dit komt door slecht beleid van hem. 10 jaar lang is het land naar de glote geholpen ma ping ping.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.