dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDode bij verkeersongeval met bromfiets tijdens lockdown

Dode bij verkeersongeval met bromfiets tijdens lockdown

-

Does Travel - naar Suriname

Bij een verkeersongeval in Suriname, waarbij een bromfiets betrokken was is zaterdagavond tijdens de lockdown één persoon om het leven gekomen. Dit gebeurde aan de Bolletriestraat in het politieressort Nieuwe Haven.

Vernomen wordt dat de bromfietser moest uitwijken voor voetballende jongens. Volgens de eerste informatie is de bestuurder van de bromfiets overleden. De duorijder alsook een voetballende jongen zijn gewond geraakt.

Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

2 REACTIES
 1. bijrijder een boete
  voetballende jongen de namen laten geven van de andere jongeren
  en allemaal een flinke boete erop

  ze leren het ook echt nooit anders


  gemodereerd
 2. Zowel de voetballende jongens als de bromfietser zijn in deze in deze fout . Het trottoir , en zeker dat van de Calcuttastraat is echt geen ruimte voor een potje straatvoetbal. Zelfs voetgangers hebben last van balletje trappende jongens De bromfietser die als die te hard gereden heeft, is kennelijk vanuit gegaan dat de jongen nog opzij zou gaan of wachten. Beiden hebben mis gegokt , met dit tragische gevolg . Hopelijk trekken anderen hier lering uit.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES