Tjin’s en Howard Komproe stellen Moederdag box samen

3
Tjin's en Howard Komproe stellen Moederdag box samen

De meest iconische exotische broodjeswinkel van Amsterdam en je favoriete smulpaap slaan de handen in een voor een smakelijke samenwerking. Speciaal voor Moederdag, stellen Tjin’s en Howard Komproe een fantastische BreakfastBox samen.

“Afgelopen weken hebben wij continue samen in de keuken gestaan om een een continentaal ontbijt de Surinaamse twist gegeven” zeggen de twee.

Alleen het beste van het beste is goed genoeg voor je meest belangrijke vrouw in je leven. Warme broodjes, belegd met lekkers. Heerlijke gebakjes. Verassende drankjes en leuke verassingen vormen de kern. Alles in de hoge kwaliteit die je gewend bent van Tjin’s, en de creative input van Howard. 

Verras je moeder, of de moeder van je kinderen. Of een vrouw die je gewoon wil verwennen. De liefde van Tjin’s en Komproeven zullen deze dag onvergetelijk maken. Kijk hier voor meer info.


3 REACTIES

 1. Mamma je bent de Allerliefste van de wereld;
  maar het wordt Heel Slecht naar mamma geluisterd.
  Heb een luisterende OOR en ken de waarden en normen.
  Je leeft maar een keer en benut het leven zuiver door te brengen.
  gemodereerd

 2. Tjin is de laatste jaren echt beroefend qua brood maaltijden, heel jammer, maar is echt niet lekker, ik vind het smerig, geen smaak bah bah bah en wat Koemproe betreft hou je bij de comedie daar ben je heel goed in en zelfs de beste, maar koken niet doen,


  Maak melding

 3. “Verassende drankjes en leuke verassingen vormen de kern.” Ver-assen gebeurt voornamelijk in kachels, open haarden en crematoria…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.