Mark X komt op verkeerde rijhelft terecht en raakt tegenligger

13
Mark X komt op verkeerde rijhelft terecht en raakt tegenligger

Bij een aanrijding tussen twee auto’s vrijdagavond aan de Magentaweg in Suriname, is één persoon zwaargewond geraakt. Rond 19.00u kwamen twee voertuigen ter hoogte van pandnummer 153 met elkaar in botsing.

De benadeelde kwam vanuit de kant van het Magentakanaal en ging richting Indira Gandhiweg. Vanuit de tegengestelde richting kwam er een Mark X met hoge snelheid aangereden, die op de rijhelft van de ander terecht kwam. Hierdoor ontstond er een zware botsing.

Door de klap kwam de benadeelde met zijn voertuig in een goot langs de weg terecht en raakte zwaargewond. Beide voertuigen raakten behoorlijk beschadigd.

De melding kwam bij de politie terecht, die vervolgens een ambulance en de Surinaamse brandweer inschakelde. De andere auto:

13 REACTIES

 1. Stelletje ellendelingen op de weg, ze kunnen gewoon niet rijden daar. En die vent met de Mark X waande zich een coureur misschien ook nog. Kort samen gevat er zitten daar veel debielen achter het stuur.

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Beste Mensen

  Zolang Kennth Amoksie Op De Post Van Juspol Zit Zullen We Hier Mee Moeten Dealen. Elke Dag Is Het Weer Raak.

  Amoksie Moet Vervangen Worden En Hij Moet School Directeur Worden Van Os. Wintie Way Of OS Sunny Point


  Maak melding

 3. Ivanof Limburg, als ik Amoksi nu zou tegenkomen, zou ik niet weten wie hij is, maar ik weet wel dat hij niet de eerste en enige minister van Verkeer (?) in Suriname is tijdens wien’s bewind verkeersongelukken voorkwamen, voorkomen of zullen voorkomen. Maar als jij het zo goed weet hoe dit probleem in Suriname op te lossen, moet je je maar verkiesbaar stellen, mijn stem heb je in ieder geval al.


  Maak melding

 4. IVANOF LIMBURG## dus minister Amoksie is verantwoordelijk voor de verkeersongelukken en als jij een aanrijding maakt wie is dan verantwoordelijk zeker minister Amoksie 😅😅😅👍👍
  gemodereerd

 5. Ik reed vrijdag op de indihra wat een verkeers duivels nergens politie te bekennen plaats camera’s misschien kan dat bijdragen en flinke bekeuring uitdelen die pl bussen rijden verschrikkelijk halen links rechts in over fietspaden je zal er maar lopen of fietsen. Undercover agenten plaatsen. Deze wegen zijn duivels wegen door deze wegmisbruikers.


  Maak melding

 6. Kromme en bochtige straat met minder aangelegd Drempels.
  Snelheidsduivels overal. met de handen in de haren zitten.
  Machteloos.
  gemodereerd

 7. Alweer, wachten velen op de politie om de problemen op te lossen. Vele oplossingen, hebben de weggebruikers, zelf op zak.
  Het lijkt makkelijker te zijn om de schuld aan een ander te geven.
  De politie, kan niet overal zijn.
  Ook zij hebben de hulp van het volk nodig.


  Maak melding

 8. QQQ.Henkes

  NIx Doen Is Absoluut Geen Optie . Mij Advies Aan Deze Minister
  Zoveel Als Mogelijk Verkeers Drempels Plaatsen
  Maak Van Suriname Het Land Met De Meeste Verkeers drempels.

  Ik Blijf Dit Zeggen. AMOKSIE Is Niet Geschikt Voor Deze Minister Post.
  Amoksie Is Totaal Geen Bestuurder. Er Zijn Facturen Vrij Laat Hij Daar Maar Solliciteren. Scholengemeenschap Winti Way Of Scholengemeenschap Sunny Point. Zijn Basisscholen.


  Maak melding

 9. In vele gevallen doet de korpspolitie van suriname wel zijn best maar ze kunnen niet overal zijn, let wel ongelukken als deze kun je niet voorkomen. Wat wel zo is is dat wegenbouw infrastructuur verbeterd dient te worden soms laten deze wegen te wensen over. Als de regering wil investeren gaan ze dat doen im het automatiseren van het politie systeem zodat surveillance auto sneller gegevens kunnen opvragen via een kentekenplaat op die manier haal je een groot stuk wegmisbruikers van de straat.
  gemodereerd

 10. De minister bestuurt niet al die auto’s dat zijn gewoon de inwoners van su. Deze verkeersduivels zijn niet capabel een auto op normale wijze te besturen. Dit is niet de fout van de minister. Meer controle en strenger straffen is het enige dat helpt maar zolang er geen geld is voor meer politie blijft dit een utopie


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.