VIDEO: Verzakking in wegdek te Commewijne

15

Dit zijn beelden uit Commewijne, waar er op dit moment sprake is van een wegverzakking. Het gaat om de weg van Meerzorg naar Nieuw-Amsterdam. Het verkeer is door deze wegverzakking gestremd en moet omrijden.

De redactie verneemt dat het begon met een kleine verzakking die door het wassende water een flink stuk groter is geworden. De districtscommissaris van Commewijne heeft inmiddels contact gehad met de Surinaamse minister van Openbare Werken. Er zal gelijk actie worden ondernomen.

In Suriname hebben verschillende delen van het land last van hoog water. Wellicht dat deze verzakking ook veroorzaakt is door de grote regenval van de afgelopen tijd.

Een filmpje van de situatie ter plaatse.

15 REACTIES

 1. ik moet zeggen die asfalt laag die daar ligt, is van van dien aard om naar huis te schrijven.. erg dun dus..
  dit noemt men echt ,,, njang maken,, en weg wezen.. en dit gebeurt er…


  Maak melding

 2. Overal is het aan het VERZAKKEN.
  Men heeft eerder geen serieuze aandacht besteed.
  Het hele LAND is in REP en ROER.
  Snelle hulp en hard werken is de enige oplosing.
  gemodereerd

 3. Hier moet de minister van OW zich over buigen. Hier is er werk aan de winkel….AANPAKKEN en niet zitten klagen over wat is geweest. Hier betalen wij jou voor en niet voor gezeur als een mietje en ziele piet. Sit ing no….wij willen gladde wegen en geen geklets.


  Maak melding

 4. Nu moet de minister tonen wat hij waard is en niet meer blijven seuren over de voorige regering dit heeft nu niets daarmee te maken jij ben nu aan het bewind dus u moet er voor zorg dragen dat er een oplossing kom in de onstane sutuatie
  gemodereerd

 5. Ze hoeven geen hulp van OW te verwachten ze krijgen straf van lul mohamet denk goed volgende keer op wie je stemt of gaan we de straat op massaal je heb geenlijder nodig omgeving protesteren


  Maak melding

 6. een echte sinkhole repareer je niet zomaar.
  gezien hoe hard dat water in dat gat stroomt?
  dat kan alleen als er een groot genoeg gat is om het water te laten stromen
  dus dat gat kan nog veel groter zijn of worden dan je denkt
  gemodereerd

 7. franko en ricje kijk eens goed naar dat filmpje , wat zie je dan , zie je het nog niet kijk er dan 100 keer na , net zolang dat er water uit jullie ogen stroomt , wat is de oorzaak van dit gat in het wegdek.
  Roman klopt het is een Sinkhole .


  Maak melding

 8. De weg is waarschijnlijk gedeeltelijk weggespoeld als gevolg van de abnormaal zware regenval van de laatste dagen. Alleen een onredelijke idioot zal dit de regering of verantwoordelijke minister aanrekenen. Als de schade niet binnen een redelijke periode wordt hersteld, hebben we de regering pas iets te verwijten. Als morgen een tsunami of storm de dijken in Nederland of Japan verwoest, is het toch ook niet de schuld van de desbetreffende regering?


  Maak melding

 9. Ik begrijp goed wat deze minister Mohamed bedoeld, wat een volk onze broeders en zusters van uit Paramaribo Suriname. velen willen niet werken ,het is niet de schuld van de minister. Ik hoop dat onze surinaamse werknemers nu echt gaan werken gezamelijk. Er is te veel gestolen, en gefraudeerd, wanneer gaat men dat afleren, kijk daardoor gaat een mooie en rijke land naar de kloten. Mensen zonder geld kan je ook niet veel doen. Onder de vorige ministers was het een vrij gevochte boel. Wat ik nog niet begrijp dat er niemand gearresteerd word. Als Suriname met dezelfde beleid door zou gaan, dan gaat er niks goed gaan in het land. Ik ben eens met deze minister Mohamed dat velen gestraft moeten worden. wanneer gaat men het leren. Het wordt echt heel heel moeilijk met onze Surinaamse broeders en zusters. Ondanks de armoede en ontberingen denk ik niet dat er veranderingen zullen komen in de denkwijze en als het gaat om wat men moet doen hard werken. Ik hoop het dat er zo snel mogelijk verandering zal komen in Suriname. het stelen en frauderen gaat gewoon door, met andere woorden wordt gewoon voortgezet. Sinds 1975 wat heeft het Surinaamse volk en de Surinaamse regeringen gedaan. Dit is het resultaat ,in de shit waarin jullie leefden en nog moeten leven. Zal er een verandering komen. Als laatste zeg ik ik hoop van welles.
  gemodereerd

 10. Henkes , laat ik dan die idioot maar zijn, maar, afgelopen week hadden wij met een paar bewoners van het nabij gelegen projekt het erover wanneer dit gebeuren zou, in voorbij gaande jaren is er steeds aan deze plak gewerkt om heel amateuristiche wijze, een gat op deze plek ? Klei en steenslag erin en zand erover, prutswerk, van boven erin en asn de onderkant eruit. Een paar jaar terug, heeft VABI het voorstel gedaan , dit probleem eens goed aan te pakken, maar als goed NDP bestuur wijs je dit natuurlijk van de hand, want je hebt immers vriendjes die je aan het werk wilt houden. En nu zitten de mensen die gebruik moeten maken van deze weg , met ge gebakken peren. Met dank aan klootzakken en prutsers en O.W.
  Laat het eens over aan mensen die “wel” verstand hebben van weg- en waterbouw, stelletje carnavaleske praatjesmakers
  gemodereerd

 11. Vind ik ook . Chinese rotzooi. Het wegdek is niet eens behoorlijk aangelegd ter voorkoming van inzakking. er is geen rekening gehouden met het grondstructuur o a. kleigedeelten etc.
  Gewoon erop aanleggen en maar kijken na hoelange tijd het zal inzakken na een zware regenval. Wat een werkwijze zonder onafhankelijke toezicht voor weloverwogen besluiten en voorzorgsmaatregelen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.