Voetganger overleden na aanrijding door dronken automobilist

5
Voetganger overleden na aanrijding door dronken automobilist
Het slachtoffer

In het district Nickerie is deze 62-jarige voetganger overleden, nadat hij dinsdag werd aangereden door een automobilist. De veroorzaker van het verkeersongeval zat onder invloed achter het stuur en is aangehouden door de politie.

Het ongeval vond iets na 20.00u plaats toen de man, die slecht ter been is, over de Bastiweg (Claraploder) liep. Vanuit de tegenovergestelde richting kwam er een auto aangereden die de man schepte.

Het slachtoffer bleef roerloos langs de weg liggen en werd uiteindelijk met een ambulance afgevoerd naar het MMC ziekenhuis. Niet lang daarna kwam hij daar te overlijden.

De veroorzaker bleek onder invloed achter het stuur te zitten. Hij werd meegenomen naar het bureau en is momenteel in hechtenis. Het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek.

5 REACTIES

 1. Heel triest voor de slachtoffer, maar de na bestanden hebben bij deze nog een troost.
  Ze kunnen die klootzak( dader alcoholist ) later nog in mootjes hakken, en aan de honden en gieren voeren!

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 2. Geen woorden voor, spijt komt na de zonde, tegenwoordig zijn mensen hardleers, de betreffende persoon was slechts ter been, en dit moet hem overkomen, RIP ,


  Maak melding

 3. De beschonken automobilist is binnen no time op vrije voeten, vanwege zijn netwerk in het Korps of de overheid. Heel erg jammer en triest voor de voetganger. Een zeer ernstige overtreding, maar in Su wordt er niet gekeken naar de rechten van de doorsnee Surinamer. Morgen of een andere keer gaat deze automobilist gewoon door om in een beschonken staat te rijden. Niemand die hem straft en leert zijn gewoonten op zo’n manier nooit af.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.