Pand van notariskantoor Lont & Lalmahomed beschoten

11
'Pand van notariskantoor Lont & Lalmahomed beschoten'
Het pand aan de Raamweg in Den haag | Foto: Google streetview

Het pand van notariskantoor Lont & Lalmahomed aan de Raamweg in Den Haag is afgelopen nacht waarschijnlijk beschoten. In het raam zijn twee kogelgaten te zien meldt het Algemeen Dagblad vanmorgen.

De toedracht is niet duidelijk. De politie is momenteel met uitgebreid onderzoek bezig bij het pand meldt de krant. Er wordt ondermeer gezocht naar kogelhulzen.

Het kantoor is van twee notarissen die beide vrouw zijn en hun roots hebben in Suriname: Urli Lont en Fazilah Lalmahomed.

11 REACTIES

 1. Beide geleerden zijn van Surinaamse afkomst en notaris van beroep. Welnu als beiden dezelfde beroepsethos als de notarissen in Suriname hebben, vervalsen van akten en smeergelden aannemen om percelen op andermans namen over te schrijven etc., dan snap ik wel dat er mensen zijn die boos, heeeel boos zijn en dan tot actie overgaan. Die Lalmohammed en Lont zullen het zelf weten waarom er geschoten is.


  Maak melding

 2. Jaloezie – Haat – wrok – ect.
  Het niet kunnen inzien, hoe anderen het succes hebben in hun zaken.
  gemodereerd

 3. Notarissen en advocaten gaan over lijken.Meer dan 50% dan.Hoe kan ik controleren of ik met een goede noatris te doen heb?
  gemodereerd

 4. Doen ze dat ook in Nederland?? Hier komen jullie altijd gillen hoe geweldig ze daar zijn.
  gemodereerd

 5. De Haitianen zijn volgens mij niet allen legaal gekomen in Su..Ook hun registratie bij aankomst in Su voor de verkiezing zijn niet allen volledig.De regering zou een nieuwe registratie moeten houden en straneg erop toezien dat zijn de kostrn en de juiste en nodige documenten hebben. Ik denk aan een verkapte vorm van mensenhadel gaat waarbij ook regering funktionarissen betrokken zijn. Velen houden xicht niet aan de lockdown. En tijdens deze spelen ze luide muziek in de avond en rijden op en neer..ongelooflijk. Vrijgevochten boel.
  gemodereerd

 6. Het was ook op regio t.v triest kan ook van blanke racisten komen of zure klanten of moslim extremisten. Niemand die het weet, maar in nl bestaan ze, dus raam tijdens warme dagen niet open zetten, maar ventilatie. Blanke notarissen stelen ook met familie gebeuren erfenis meegemaakt.


  Maak melding

 7. Daar gaan we weer ! Alweer een domme opmerking alsof onder zwarten geen racisten zijn. Nee mevrouw je bent zelf een zwarte racist yapyapies!


  Maak melding

 8. @paul alsof jij hele goede opmerking maakt. De ene keer ben je een rascist de andere keer antihomo volgens mj ben je een vecht aap met racistische trekken triest.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.