Alle geslaagden van 2020 kunnen E-rijbewijs ophalen op Nieuwe Haven

5
VIDEO: Minister neemt eerste nieuwe biometrische e-rijbewijs in ontvangst
Foto: Minister Kenneth Amoksi toont trots zijn e-rijbewijs. Hij mocht op dinsdag 9 februari 2021 als eerste dit biometrische document in ontvangst nemen.

Het Korps Politie Suriname heeft zojuist bekend gemaakt dat alle geslaagden over het jaar 2020, die in het bezit zijn van een E-identiteitskaart, hun E-rijbewijs kunnen ophalen.

Ze kunnen zich hiervoor aanmelden op de afdeling Rijbewijzen, gevestigd op het politiebureau Nieuwe Haven. Bij het afhalen van het E-rijbewijs dienen ze naast hun E-Identiteitskaart ook het bedrag van SRD 250,- mee te nemen.

Gisteren maakt de Surinaamse politie ook bekend dat vanwege een technisch probleem waarmee het E-rijbewijzen systeem momenteel te kampen heeft, de rijbewijzen alleen op het politiebureau Nieuwe Haven kunnen worden afgehaald.

Eerder was vermeld dat kandidaten zich in verband met de decentralisatie konden begeven op de politiebureaus Nieuwe Haven, Leiding, Meerzorg, Lelydorp en de afdeling Verkeers Technische Dienst (VTD) voor het afhalen van het E-rijbewijs.

5 REACTIES

 1. Binnenkort kan men verwachten: de Enorm Drukte op de wegen zal toenemen.
  Het blijft maar groeien, niemand gaat met zijn Rijbewijs stil zitten.
  Ga Rijden als een echte Kerel! en hoop NIET van; Ronald is aan het stuur.
  gemodereerd

 2. Niet vergeten een pakje boter, want de gemiddelde rijvaardigheid van de gemiddelde automobilist in Suriname is abominabel slecht. Van iemand die zijn rijbewijs in Nederland gehaald heeft en vrijwel over ge gehele wereld gereden heeft, heeft in Suriname een rijvaardigheid bewijs nodig waarvoor je mag dokken. Pure geld klopperij.
  gemodereerd

 3. De politie moet zich niet meer bezighouden met rijbewijzen en examens etc.

  roep een derde instantie in het leven. Deze nemen examens af etc.

  laat de politie andere taken doen.

  ook het keuren van auto,s moet naar een externe instantie.

  nieuwe nummerbewijzen moeten ook via externe kantoren gemaakt kunnen worden bij verkoop oto. is een te lange bere situatie op geyervlijt.

  in europa kunnen koper en verkoper met id kaart bij elke supermarkt auto overschrijven bij verkoop. We kunnen dat in su ook doen.

  Politie anders inzetten.
  gemodereerd

 4. Alle die met hard werken en zwoegen hun diplomas behaald hebben, feliciteer ik van harte en doe je voordeel hiermee. Op naam een mooi en veilig Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.