1 dode en 3 gewonden bij verkeersongeval te Creola

3
1 dode en 4 gewonden bij aanrijding Creola

Bij een zwaar verkeersongeval zojuist in Suriname zijn een dode en drie gewonden gevallen. Het ongeval vond plaats te Creola. Volgens de eerste informatie zou het niet gaan om een aanrijding tussen voertuigen, maar om een auto die moest uitwijken voor een ander voertuig.

Het voertuig waarin de slachtoffers zaten reed van Paramaribo richting Creola. Omstanders verklaarden dat de blauwe auto moest uitwijken voor een truck. De bestuurder verloor daarbij de controle over het stuur en knalde tegen een EBS stroompaal. Een man kwam ter plekke om het leven.

Verschillende diensten van de politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek. Er zijn 3 ambulances nu ter plaatse. Ook de Surinaamse brandweer is ingeschakeld.

UPDATE – Bij het verkeersongeval donderdag 29 april op de Tawajariepolderweg, kwam de 62-jarige bijrijder Bonjamin Sojo (foto) ter plekke te overlijden. Volgens de politie werd de auto bestuurd door zijn 39-jarige dochter, die moest uitwijken voor een vrachtwagen waarna de auto omsloeg. De vrouw ligt op de Intensive Care meldt het KPS:

Kort filmpje van de situatie:

3 REACTIES

  1. Snelheidsborden aanpassen en overzichtelijk plaatsen.
    Misschien helpt het ook, om meer DREMPELS te plaatsen op elk kilometer afstand.
    gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.