Moordenaar Myrtle Bons: ‘Ze heeft misbruik van me gemaakt’

11
Myrtle vermoord door man die buitenechtelijke relatie met haar had

In de zaak waarbij Myrtle Bons in oktober vorig jaar om het leven werd gebracht in Suriname, heeft verdachte Orveo P. dinsdag bekend dat hij de vrouw heeft gedood. Hij zou orale seks met haar hebben, toen hij ertoe overging haar te doden. Op dat moment kwam in hem op, dat de vrouw misbruik van hem heeft gemaakt verklaarde hij.

P. zegt dat hij haar steeds geld heeft gegeven. Hij wilde een kind met haar, maar volgen hem pleegde de vrouw tot drie keer toe abortus. Hij vond daarom dat Bons, die al vijf kinderen had, haar belofte niet was nagekomen om een kind met hem te krijgen.

De verdachte had eerder een relatie met Bons, maar beëindigde die in 2018 waarna hij in juli 2019 trouwde met een andere vrouw. Tot zijn verbazing begon Bons hem in mei 2020 weer Whatsapp-berichten te sturen dat zij een relatie met hem wilde. Hoewel hij haar aangaf reeds getrouwd te zijn, bleef zij hem appen zegt hij.

Op momenten dat hij thuis was, ging hij naar het toilet om te appen, zodat zijn vrouw niet zag dat hij met een andere vrouw contact had. Zijn vrouw ging zijn telefoon na vandaar dat hij voorzichtig was. Toen Bons hem wilde ontmoeten en orale seks aanbood, kon hij de verleiding niet weer staan.

Het was alleen deze vrouw die hem ooit oraal heeft bevredigd verklaarde hij. Orveo ontmoette haar en doodde haar tijdens de seksuele handelingen, kwam gisteren naar voren. In deze spraakmakende zaak zullen in mei nog getuigen worden gehoord.

11 REACTIES

 1. De moordenaars in Suriname kunnen verhaaltjes vertellen maar gelukkig wij kopen ze niet.
  Straf deze moordenaar!!
  gemodereerd

 2. Wat een Verhaal.
  Met mensen leven spelen, geen Waarde en Normen.
  De meeste hebben overal meer dan één Vrouw en aantal kinderen en aan hun lot overgelaten.
  Geen school, geen opvoeding; generatie op generatie belanden ze in de Criminaliteit.
  Wie wil nog met vakantie Straks naar Suriname om beroofd of vermoord te worden.
  gemodereerd

 3. Ze heeft misbruik van je gemaakt en dus vermoord je haar.

  Deze heeft een licht ontvlambaar lontje en is dus een gevaar voor zichzelf. opsluiten en celdeur voor de zekerheid dicht lassen. Nooit meer eruit.
  gemodereerd

 4. Ze appte je. Waarom hasar nummer niet geblokt?? Nu heb je 5 kinderen zinder moeder achtergelaten.
  gemodereerd

 5. Covid kent geen ras. Kijk maar wat er in India gebeurt. Liever niet munten op de ras. Niemand is superieur. Ik heb nog geen mens gezien die uit zich zelf zweeft.
  Meestal wordt de creool als boosdoener gezien.Please!!!
  Ik heb allerlei soort rassen in het nieuws gezien die hebben gemoord. Voel je niet beter .Je bent het niet.
  De daad op zich is slecht. Deze man heeft een lange straf verdiend.
  Maar ook de vrouwen die bedriegen en op een lage manier aan geld willen komen.Wees opgepast!
  1 man moni no e tja libi
  Ma 2 man moni e tja dede
  gemodereerd

 6. Maar 1 ding probeer ik eff te begrijpen… TIJDENS het ontvangen van orale sex heeft die man besloten om die vrouw te vermoorden. Dat is toch echt het laatste wat in je gedachten zouden zijn op zo’n moment…
  Misschien is er dan geen hoogtepunt bereikt, noso a tori ne klop.


  Maak melding

 7. Waarom moeten we dit verhaal in alle smeuige details aanhoren/lezen? Het verhaal van de moordenaar Orveo P. met balkje voor zijn ogen, wordt anoniem gepubliceerd omdat men blijkbaar rekening houdt met zijn privacy (terwijl hij geen verdachte meer is maar al heeft bekend). De vrouw, die haar zegje niet meer kan doen en zich niet meer kan verdedigen, wordt wel met naam en toenaam genoemd omdat men blijkbaar geen rekening houdt met haar privacy. Haar nabestaanden zouden iemand (ik weet niet wie) moeten aanklagen voor het schenden van haar goede naam en reputatie.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.