Grote hoeveelheid drugs in binnenland Suriname onderschept

23
Grote hoeveelheid drugs in binnenland Suriname onderschept

Een gemengde eenheid van de politie is momenteel bezig met een onderzoek in het binnenland van Suriname, nadat een grote hoeveelheid drugs werd onderschept. Het vermoeden bestaat dat het in deze om een zogenoemde dropping gaat

Naar verluidt zou een aanhouding zijn gepleegd. De speciale eenheid van de Surinaamse politie vertrok gisteren naar het district Sipaliwini om onderzoek te doen in het gebied.

UPDATE – Volgens de Surinaamse overheid zou het gaan om ruim 900 kilo cocaïne, welke is onderschept in de omgeving van de Tafelberg. Hier meer:

23 REACTIES

 1. Drugs is de kurk waarop Suriname drijft.
  Een doorvoerland tot naar Nederland.
  De waarheid doet pijn, maar mag gezegd worden.
  Geen TABOE meer.
  gemodereerd

 2. Geweldig hoe deze fantastische regering onder leiding van de beste president die dit land ooit voort heeft gebracht, de drugshandel keihard aanpakt. De drugsmaffia wordt een grote slag toegebracht en men dient niet te vergeten dat het deze president was die de Guyanese drugslord Roger Khan bij de ballen pakte en hem aan de USA uitleverde. Khan die zeer goed bevriend is met de fascist Bouterse heeft jarenlang vastgezeten.
  DE grote leider doet er alles aan om het blazoen van Suriname schoon te poetsen.


  Maak melding

 3. En dan nog, want ik was nog niet klaar, makaken die liedjes als “ weg met Chan” produceren. Deze luie varkens willen liever de hele dag in hun hangmat liggen en niks doen.


  Maak melding

 4. Good job JusPol Team Amoksie !

  En zo komt drugs ons land binnen.
  Dit was niet de eerste keer.
  Wie zitten er achter ?

  Tja go. Set kong !

  Justitia Pietas Fides. Krakti !


  Maak melding

 5. Straks vinden we verbrande autos en lijken. Bouterse zal vast enzeker de schuldigen willen straffen anders wordt hij niet meer aangezien voor vol maar voor een drol


  Maak melding

 6. Chan Santokhi is goed bezig.
  Waar zijn de paarse leugenaars.
  Met hun verzonnen leugens over onze geliefde en eerlijke president.
  President Santokhi wi lobi yu energie. W’o sit ing bun.


  Maak melding

 7. Ik wacht nog even met juichen en de huidige regeringsleiders lot toe te zwaaien, ik moet eerst zien dat deze drugsvondst niet, net als de illegale houtblokken in de containers op de haven, in de beruchte.DOOFPOT verdwijnt.


  Maak melding

 8. Zomaar een bericht uit het AD van januari 2019. Ik kan er nog wel meer vinden hoor. Dus om nu te doen alsof Chan zo geweldig is lijkt me wat hypocriet. Suriname is en was altijd al een narcostaat. Zal nooit veranderen zolang er een markt is voor drugs in westerse landen.

  “Grootste drugsvangst ooit in Suriname: 2.300 kilo cocaïne in haven Paramaribo
  De Surinaamse politie maakte afgelopen dinsdag bekend een partij van ‘enkele duizenden’ kilo’s drugs te hebben ontdekt in de haven van Paramaribo. Nu blijkt dat het om een recordvangst gaat van maar liefst 2.300 kilo cocaïne.
  De pakken drugs zaten verstopt in containers met zakken rijst in acht containers. Dat heeft politiewoordvoerder Humphrey Naarden bevestigd tegenover het ANP. Niet eerder is er zo’n grote drugsvangst in Suriname gedaan.

  Volgens Naarden zijn er nog geen aanhoudingen verricht, maar zijn er wel vier verdachten in beeld. ,,We doen er alles aan om te weten te komen van wie deze drugs zijn. Dit is geen prettig bericht, als land is het nooit prettig zo in het nieuws te komen”, aldus Naarden. Volgens de politie zouden de drugs bedoeld zijn voor de Europese markt”.


  Maak melding

 9. wij als volk willen weten wie die drugshandelaren zijn en ook wie die containers met ellegaal hout heeft verzegeld , en wie was de opdrachtgever daarvan , en wie gaf toestemming dat de vluchten met haitianen wel mocht plaats vinden , en andere vluchten niet , en waarom is boefdraad nog steeds niet opgepakt , en waar is ons gestolen geld.


  Maak melding

 10. Je mag Chan niet zo geweldig vinden alles is beter dan de fascist die ervoor gezorgd heeft dat vandaag de dag Suriname bedelt en dat deze fascist ervoor gezorgd heeft dat Suriname zo afhankelijk is van het buitenland. De grootste slavendrijver uit de Surinaamse geschiedenis is van Surinaamse kom af !


  Maak melding

 11. @jojo, het is wel frappant en bovenal verdacht dat er eindelijk na 9 maanden nieuwe regering eindelijk een paar aanhoudingen worden verricht in het kader van de bestrijding van illegale activiteiten. Onder de vorige regering waren er na 9 maanden meer aanhoudingen. Het lijkt erop dat er stevig meer illegale activiteiten in de huidige onderwereld plaatsvinden. De aanhoudingen zijn verdacht. Je kan aan het troebelwater voelen dat er iets niet klopt. Men heeft een succesje nodig nu de kritieken tegen de regering behoorlijk aanzwellen. Vaak worden mensen ook opgeofferd om de aandacht af te leiden van nog grotere duistere zaken die in alle geheim worden uitgevoerd. READ MY WORDS.


  Maak melding

 12. 29 april 2021 At 12:31

  Meent hij dat nou echt als universitair afgestudeerde ?
  🤣🤣🤣🤣
  Gezien de paarse printplaten in zijn kokosnoot zal het denk ik geen grap zijn.
  😂😂😂😂


  Maak melding

 13. WAT 29 april 2021 At 02:41
  komt wel let maar op , en dan zal jij niet meer lachen.
  ===========================

  Dan raad ik je aan de aflevering Fout Goud te kijken van Twan Huys. En als je die gezien hebt ben ik benieuwd of je dan nog zo denkt of dat je je realiseert dat niks uitmaakt wie van de oude politiek in de regering zit.


  Maak melding

 14. RobG
  ” Onder de vorige regering waren er na 9 maanden meer aanhoudingen.”
  Ben een tijd aan zoeken geweest naar deze informatie, maar heb het nog niet kunnen vinden.
  Kun je mij meer informatie geven vwb de periode dat dit gebeurde, of anders een link?
  Ik neem toch aan dat een persoon als jij bent, hoog opgeleid, deze bewering kan staven met een bron. Toch?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.