Psychiatrisch patiënt tiranniseert moeder geruime tijd en wordt aangehouden

7
verdachte die op politie schoot neergeschoten en in ziekenhuis overleden
Archieffoto: arrestatie door Korps Politie Suriname.

De Surinaamse politie heeft afgelopen zondag een 30-jarige patiënt van het Psychiatrisch Centrum Paramaribo (PCS) aangehouden, omdat deze zijn moeder reeds geruime tijd tiranniseert. Dat meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Latour kreeg op die dag een telefonische melding dat een jongeman aan de Wan Pipelweg te keer ging. Daar aangekomen trof de politie de verdachte Melvin J. aan die werd aangehouden.

Volgens verklaring van de beller tevens moeder gaat het om haar zoon die PCS patiënt is. Zolang hij niet aan zijn trekken kan komen, maakt Melvin haar leven zuur. In zijn woede aanval op 25 april heeft hij haar inboedel vernield en bedreigde haar woning in brand te zullen steken.

Melvin werd aangehouden en ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau. Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte in verzekering gesteld meldt de politie.

7 REACTIES

 1. Waterkant jullie zijn racistisch bezig want waaruit blijkt dat de geestelijk gestoorde een Creool of een Marron is? De foto laat echt geen Chinees of Hindoestaan of een Javaan zien.


  Maak melding

 2. Waterkant.net is altijd één grote platform geweest voor de Surinamer die een racist is, degenen die hun racisme willen manifesteren. Discriminatie en Racisme zit puur in de mensen achter de schermen. Echt onbegrijpelijk dat je jarenlang toepast om zekere groeperingen aan te trekken.


  Maak melding

 3. Een stijging van Psychiatrische Patiënten in Suriname.
  Kan hij niet onder behandeling bij een Psychiater of is het zinloos
  Misschien zal hij het fijn vinden om opgenomen te worden in een P. ziekenhuis.
  Gratis verzorging, velen zijn opzoek.
  gemodereerd

 4. Thomas ga je mond wassen met zeep, er komt alleen maar viezigheid uit.
  Zomaar zit de deze nette mensen te beschuldigen.ga zo door hor Waterkant.net 💪🏽


  Maak melding

 5. Jammer voor deze moeder dat zij dit moet ondergaan.
  Wanneer een vrouw een kind op de wereld zet, weet je niet hoe dat kind wordt. Mijn opa zei het kan een zegen zijn of een vloek. Er zijn kinderen die een goede opvoeding krijgen en ondersteuning tot zij op eigen benen kunnen staan en hun eigen broek kunnen ophouden. Opgevoed door beide ouders. Maar het grootste gros zijn 1 ouder gezinnen die totaal geen scholing hebben genoten en analfabeet zijn. Kinderen voeden zichzelf op.

  Sari Tori
  gemodereerd

 6. Als deze jongeman een patiënt is van PCS waarom is hij dan thuis, moet hij dan niet in een gesloten inrichting zitten? Wederom is mijn bijdrage over bepaalde onderwerpen niet geplaats, cencuur ????

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.