vrijdag, december 1, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieAuto in goot na inhaalactie bestuurder pick-up

Auto in goot na inhaalactie bestuurder pick-up

-

Does Travel & Cadushi Tours

Deze auto is vanmiddag deels in een goot terecht gekomen aan de Mohamed Rashied Pierkhanweg in Suriname. Dit gebeurde nadat een pick-up ter hoogte van pandnummer 420 probeerde in te halen, waarna er een botsing ontstond.

De auto van de benadeelde werd aan de rechterzijde geramd, waarna het voertuig van de weg af ging en met de voorkant in de goot terecht kwam. Niemand raakte daarbij gewond.

De politie van Santodorp was snel ter plaatse en is bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Zeer druk: Te veel auto’s op de wegen en wordt hard gereden.
  Stroompaal heeft geluk, bij deze ongeluk.
  Niet veel schade zo te zien.
  Elke dag weer hetzelfde geval.
  gemodereerd

 2. De situatie niet helemaal goed te hebben overzien/totaal verkeert ingezien en een zeer domme besluit genomen te hebben met dit als gevolg.

  Als men zaken niet rationeel kan beoordelen van a t/z. De veiligheid goed in acht te hebben genomen, van derden en zichzelf maar meer van gokken en kijken waar men uitkomt, met dit het gevolg is heel erg. Deze persoon moet goed worden onderzocht of hij wel rationeel kan denken en handelen en juiste besluiten kan nemen.

  Het zou goed zijn als hij zijn laatste adem had uitgeblazen. Het verkeer zou zonder hem veiliger zijn. Nu is hij nog steeds een gevaar voor anderen in het verkeer.


  Maak melding

 3. Ze zullen het nimmer afleren in Suriname. Blijven jullie maar doorgaan. Wateroverlast nu, lijkt alsof jullie gestraft worden door die verkrachtingen, stelen, roven, oplichterij, mensenhandel etc. En t allerlaatste, jullie pres gaat nu werken met de beruchte Pietje Wortel.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES