dinsdag, mei 21, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAfgelopen weekend 177 lockdown-overtreders overgebracht naar politieacademie

Afgelopen weekend 177 lockdown-overtreders overgebracht naar politieacademie

-

Does Travel - naar Suriname

Tijdens het afgelopen total lockdown weekend in Suriname, van vrijdagavond 23 april tot in de vroege ochtend van maandag 26 april, zijn weer 177 lockdown-overtreders overgebracht naar de grote hal op het terrein van de politieacademie. Onder hen bevonden zich 20 vrouwen meldt de Surinaamse politie.

De overgebrachte overtreders betroffen personen die zich zonder enige reden op de openbare weg bevonden. Verder zijn er 9 voertuigen, van autobestuurders die hun rijbewijzen op dat moment niet konden tonen, weggesleept.

Tijdens de veiligheidsfouillering werd op de 25-jarige lockdown-overtreder Raoul R. een hoeveelheid marihuana en XTC-tabletten aangetroffen en in beslag genomen. Hierna werd de verdachte ter voorgeleiding overgedragen aan de politie van het bureau Santodorp.

Bij de voorgeleiding verklaarde Raoul aan de politie dat hij de drug kocht namens een paar vrienden om deze vanwege de total lockdown in voorraad te kunnen hebben. Na gepleegde overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte achter slot en grendel geplaatst.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

6 REACTIES
 1. LOCKDOWN overtreders waarvan 157 Mannen en 20 Vrouwen.

  Bij overtreding doen Mannen het Heel GOED.- Vrouwen Minder

  Maar als het om STUDIE gaat, dan Doen Meisjes; het BETER dan Jongens.
  Groot verschil, hoe komt het dan.


  gemodereerd
 2. Leg deze overtreders een fikse boete op! Laat ze betalen en gooi ze desnoods de gevangenis in als ze weigeren zo te doen!
  De coronamaatregelen zijn er om de surinamers te beschermen.
  Wanneer gaan de surinamers leren verantwoordelijk te zijn?


  Maak melding
 3. KPS verlicht de begraafplaatsen in de nacht en zet ze aan het werk om deze schoon te maken en de grafstenen die kapot zijn op te knappen. Onkruid weghalen en de schuttingen opnieuw te maken en voorzien van een likje verf. Dan gaat er pas een.lampje bij deze overtreders branden. Ook een vorm van bewustwording.


  gemodereerd
 4. Ik denk dat men het aantal vrouwelijke overtreders doelbewust vermelden dat de Vrouwen het Serieuzer nemen dan de Mannen maar hat is alombekend dat Vrouwen slimmer zijn dan mannen, en tegelijkertijd wilt men aangeven dat deze vrouwelijke overtreders koppige zijn dan alle Ezels in Suriname.


  Maak melding
 5. als men de maatschapelyke situatie van de betrokken personen na gaat zal men zien dat de noodt deze mensen de straat op laat gaan,en dan kun je niet anders, daar moet ook naar gekeken worden,het is makelyk praten, maar als je geen vaste woon plek heb,of als er niks te eten is zal je de straat op moeten met alle risico vandien


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES