zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie37-jarige man vast na bedreigen buurman

37-jarige man vast na bedreigen buurman

-

Does Travel - naar Suriname

De 37-jarige Soerinder R. is op woensdag 21 april door de politie van Uitvlugt ter zake bedreiging met een misdrijf op zijn woonadres aangehouden. Hij had tegen de buurman geroepen dat hij diens zusters zou verkrachten, meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

Soerinder had een bedrijfsvoertuig voor reparatie afgestaan aan een buurman die monteur is. Tijdens reparatiewerkzaamheden bleek dat heel wat  onderdelen defect waren. De zoon van de buurman kwam door tussenkomst van Soerinder, in contact met andere medewerkers van het bedrijf.

Die bedrijfsmedewerkers betaalden het geld voor de reparatie en toen de auto gerepareerd was, werd die opgehaald en gebracht naar het bedrijf. Dit viel niet in goede aarde bij Soerinder. Hij maakte telefonisch contact met de monteur en dat gesprek liep uit de hand.

Op een bepaald moment zei Soerinder tegen de buurman dat hij diens zusters zal verkrachten. De vader van de buurman kon het telefonisch gesprek volgen. De mannen schakelden toen de politie van Uitvlugt in, omdat zij bezorgd waren dat Soerinder de daad bij het woord kon voegen.

De politie sprak Soerinder ernstig aan en wees hem op de gevolgen die zijn woorden teweeg konden brengen. Kort nadat de politie vertrokken was, werden de buren weer door Soerinder bedreigd. De politie ging opnieuw thuis bij Soerinder en hield hem aan.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is Soerinder achter slot en grendel gezet voor bedreiging met een misdrijf, meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. En toen was de Film geëindigd.
  Hij zit nu achter slot en grendel, dat wordt even wennen Mr. Soerinder,
  met zoveel andere Gasten om je heen.
  Zo ga je met buren niet om. Hij heeft de Politie Niet gerespecteerd.
  Omdat, het de buurman is, dacht Hij, dat kosteloos wordt afgehandeld.
  Buurman moet ook leven.


  gemodereerd
 2. Soerinder is hardleers. Hij is geen vent. Waarom een zus erbij betrekken. Soerinder is laag bij de grond. Problemen op een nette manier oplossen is bij hem niet aan de orde. Sluit deze gast op. Hij zal zijn daad bij zijn woorden voegen. Dit soort laag allooi hoort achter de tralies. Om een fucking auto. Hoop dat hij niet over de kop gaat.


  gemodereerd
 3. Deze zg man heet geen Soerinder: maar Ma- en Pa hinder, gelijk de gaskamer in. Maaaaaaar, ze hebben in Su geen gas kamer, dus het wordt Bosje brug. Gewoon er van af duwen en klaar is Kees.

  sari tori

  Jacko


  gemodereerd
 4. Wordt er in Suriname met verschillende latten gemeten, want ik maak ergere gevallen mee en de politie doet niks, terwyl ik al meerdere malen naar de politie bent gestapt en kan aanwyzen waar de dreigementen vandaan komen vindt de inspecteur dat ik met bewyzen moet komen,en ik niet weet hoe dat te doen,dus wordt ik steedts weg gestuurd en het tereur gaat gewoon door en dit al byna twee jaar


  Maak melding
 5. Ik kan me voorstellen de irritatie van soerinder,je geeft aan een monteur met alle vertrouwen je auto om het te laten repareren, en dan komt je erachter dat de reparatie niet behoren wordt uitgevoerd, dan zal natuurlijk door boosheid komen, want ik weet 1 ding, een politicus en een auto handelaar nooit vertrouwen, die kunnen hun moeder nog verkopen, als het om geld, soerinder had daarbijbehorende moeten zijn, in deze dure tijd, mensen vertrouwen doe niet zomaar je auto laten repareren, als het daarbij zijn,


  Maak melding
 6. Vreemd dat hij zulke bedreigingen uit over iets dat niet eens zijn eigendom is. Soerinder zal wel hoog uit de toren hebben geblazen … a wagi naaf mi.


  gemodereerd
 7. Omdat soerinder een hindoestaan is wordt hij afgemaakt op Wtkn waren de agenten ook hindoestanen of creolen ik heb ook lastige buren ook hindoestaanse buurvrouwen toch zielig voor hem .Triest gewoon de buurman waarmee hij ruzie had ook hindoestaan en hem zo laten opsluiten? Triest zo ’n ruzie dan opsluiten te zware middel . Ik heb ook veel buren ook lastige mensen vooral nederlandse creools arubanen antillianen hindoestanen turken pakisaitanen chinezen en moslims 127 nationaleiten wonen in nl die vooral hatelijke jonge moeders die vrouwen hun hebben seks gooien condoom in tuin de van buren en hun uitstrijkje van zwangerschap en poep en rotzooi en maken gestoorde handgebaren en heel veel gif haat en hun uitgepoepte kinderen groeien als koolen met de gif van hun ouders door toedoen van witte hollanders etc.. Gure zure buren triest gewoon in nl . Hun worden nooit gestraft agenten zijn dol op hun en de agenten gaan je treiteren niet alleen nederlandse agenten ook surinaamse turkse hinfoestanen marokanen als je klaagt hun zijn net parasieten zoeken surinaamse kracht en leven en eten. Parasieten gewoon. Het is gewoon pestrij van hindoestaanse agenten of surinaamse agenten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES