17-jarige aangehouden na schietpartij Kasabaholoweg

15

Naar aanleiding van de schietpartij die gisteravond plaatsvond aan de Kasabaholoweg in Suriname, is een 17-jarige jongeman aangehouden. De verdachte R.L. werd maandagavond door de Surinaamse politie aangehouden en overgebracht naar het bureau.

De verdachte is zoon van een gewezen politie-inspecteur. Zijn bromfiets was enkele dagen terug gestolen en hij vermoedde dat een 29-jarige man er iets mee te maken zou hebben.

De twee kwamen elkaar maandagavond tegen aan de Kasabaholoweg. Er ontstond een woordenwisseling waarbij de verdachte een vuistvuurwapen tevoorschijn haalde waarmee hij op het slachtoffer heeft geschoten.

Het slachtoffer liep een schotverwonding aan zijn rechterbovenbeen ter hoogte van zijn lies op. Hij moest met de ambulance worden vervoerd voor medische behandeling.

Het gebruikte vuurwapen is inmiddels ook terecht.

15 REACTIES

 1. Aha – Het heeft niet lang geduurd.
  17 jaar – JOCHIE , Zoon van de Politie, brave jongen verdient geen Straf,
  maar wel een GELDBOETE.
  gemodereerd

 2. Deze schietgrage lummel als volwassene berechten.Geen medelijden tonen en zitten jammeren dat hij minderjarig is.Opa Doeli is niet de oplossing.


  Maak melding

 3. Deze schietgrage lummel als volwassene berechten.Geen medelijden tonen en zitten jammeren dat hij minderjarig is.Opa Doeli is niet de oplossing.


  Maak melding

 4. Deze jonge crimineel in opleiding voor 5 jaar opsluiten op Santo Boma en zijn vader moet elke dag eten voor zijn zoon brengen.De vader smarte geld van 50000 usd. aan de slachtoffer laten betalen.
  gemodereerd

 5. Waar is de foto met het zwarte balkje voor zijn ogen, of plastsen ze tegenwoordig dit soort fotos alleen wanneer echte honden moorddadig tekeer gaan?


  Maak melding

 6. Hoe komt deze 17 jarige baviaan aan dat wapen dan, zou het nou van zijn pa zijn ??

  sari tori

  Jacko
  gemodereerd

 7. Ray## waarom vertel je dan niet wat de oplossing wel is je reactie is zeker de oplossing
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.