Politievoertuig bekogeld met stenen tijdens lockdown

20
Politievoertuig bekogeld met stenen tijdens lockdown
Een van de beschadigingen op het voertuig dat geraakt werd door stenen.

De Surinaamse politie is niet te spreken over vernielingen die zijn gepleegd aan een dienstvoertuig tijdens Lockdown. Zij waarschuwt de personen die deze afkeurenswaardige handelingen plegen en zegt dat de politie in dit soort gevallen gebruik kan maken van vuurwapengeweld.

In de vroege ochtend van zondag 25 april surveilleerde de politie in de pro wagen te Goede Verwachting. Ter hoogte van de Goedezorg- en de Blijdschapweg werd een voorwerp in de richting van de surveillerende politieambtenaren gegooid.

Dat voorwerp kwam tegen het rechter portier van de pro wagen terecht. Bij onderzoek is gebleken dat iemand het politievoertuig bekogeld had met stenen. Het rechterportier van de pro wagen vertoonde twee deuken wat aangeeft dat de stenen met kracht zijn gegooid.

De politieambtenaren zagen een man weg rennen en gingen hem achterna. Het is de politie niet gelukt om de vermoedelijke dader op dat moment aan te houden. Het is niet de eerste keer dat burgers, in de avonduren, de voertuigen van de zogenaamde covid-19 patrouillerende eenheden met harde voorwerpen bekogelen, met als gevolg dat de voertuigen beschadigd raken.

De dader maakt zich schuldig aan vernieling. “De personen die deze afkeurenswaardige handelingen plegen moeten rekeningmee houden dat de politie onder bepaalde omstandigheden, indien noodzakelijk, gebruik zal kunnen maken van het uiterste geweldsmiddel en dat is vuurwapen geweld” aldus het Korps Politie Suriname zondagavond.

20 REACTIES

 1. als je deze gasten te pakken krijgt direct een kogel door de kop schieten , wat een tuig , ze zien het op allerlei media dat het gebeurt over de hele wereld en denken oh dat kunnen wij ook , stelletje landvernielers , zullen wel paarse ratjes zijn die opdracht kregen van opperrat.


  Maak melding

 2. @Wat
  Heb jij wel enig idee hoe ongeschoold jij steeds overkomt met jou ongefundeerde reacties hier op WK? Aan werkelijk al jouw berichtjes kleven scheldpartijen, jouw feedback verraad jouw gebreken aan normen én waarden. In plaats van dat Waterkant.net redactie hier wat aan doet, mag jij van hun lekker doorgaan met spuwen van gif. Dat vind ik echt onbegrijpelijk anno 2021.. Wie weet gaan jullie het eens snappen.


  Maak melding

 3. thomas , welke normen en waarden bedoel jij , en op welke WK? bedoel jij , kijk eens in de spiegel en je ziet een paarse rattenkop , weet je nou genoeg , kijk nog eens een keer in de spiegel , dan snapt je het. zo niet dan weten we genoeg. loser.


  Maak melding

 4. @WAT
  Dit is nou precies wat ik bedoel. Ongeschoold straatschoftmentaliteit etaleren op Waterkant.net. Normloos waardeloos. De valse ingenomenheid een ieder als paars weg te zetten. Getuigd van zeer bedenkelijk laag niveau. Probeer maar slechts 1 (één) keer fatsoenlijk een zaak te beargumenteren indien jij daartoe instaat bent. Het is dat Waterkant.net jou een hand boven het hoofd houdt daardoor kom jij steeds weg met jouw onfatsoenlijk gedrag. Het is merkbaar aan alles dat je moeite had met de lestoffen op de basisschool.. Probeer eens op te schalen naar een hoger kennisniveau…


  Maak melding

 5. @ Thomas:
  Advies aan jou is ”Smoeltje dicht” houden!

  WAT 26 april 2021 At 02:36
  als je deze gasten te pakken krijgt direct een kogel door de kop schieten , wat een tuig , ze zien het op allerlei media dat het gebeurt over de hele wereld en denken oh dat kunnen wij ook , stelletje landvernielers , zullen wel paarse ratjes zijn die opdracht kregen van opperrat.

  Niks verkeerds aan wat “WAT” schreef.
  Zijn er vele mee eens!!

  Jij hoeft niet te reageren op waar anderen recht op hebben nml vrijheid van mening!
  Als jij wilt reageren, reageer dan op de artikelen die de media presenteert als nieuws hier.
  En als je de wereld wilt veranderen, begin bij jezelf eerst.


  Maak melding

 6. @Flower
  Zelfs bij jouw druipt het onfatsoen van af. Het is alsof jullie geen opvoeding hebben gehad. Ook jij bent nieteens instaat om inhoudelijk te reageren op mijn vorige statement. Een beetje kopiëren en plakken. Wat enorme hoge originaliteit. Het probleem met mensen zoals jij en de rest van de mensen die zijn zoals jij ook bent, is dat jullie de enige zijn die de onzin wat jullie neergezet hebben op waarde inschatten!


  Maak melding

 7. Mensen die gemeenschaps goederen vernielen moeten begrijpen dat ze een dief uit eigen zak zijn want bv die politie auto is ook deels eigendom van de vernieler en de schade zal door gemeenschapsgeld hersteld moeten worden dus weer minimaal een paar 100 SRD uit het potje waar een behoeftige mee geholpen zou zijn.


  Maak melding

 8. PLAATS: Goede zorg en Blijdschapweg.
  Ze kunnen hun Woede niet beheersen.
  Er is geen Goede zorg bij hun en Blij zijn ze niet met de maatregelen.
  Heeft de Politie daar geen Politie HELIKOPTER met een felle lichtstraling.
  Misschien kan dit helpen bij de opsporing.
  gemodereerd

 9. En als de politie idd gebruik maakt van wapengeweld; dan zal je commentaren horen, van vooral paarse djamoe edes, die zullen brullen over het politie optreden. Nou, jong geleerd oud gedaan. Vraag ze wie vanaf 1980 geweld, drugs en pina gebracht heeft in Suriname . Dus hard aanpakken die abangies.


  Maak melding

 10. De politie komt dagelijks negatief in het niets. Ze verdienen geen drupje respect.
  Ene neemt geld om mensen te laten passeren, op feest nemen ze giften en feesten gaat door, boete geld gt in hun zak.
  Opdonderen moeten ze. Belfort heeft toen gezegd niemand mag aam je vrijheid komen. Nu ook geldig
  gemodereerd

 11. @Thomas,

  Jouw fluwelen handschoenen aanpak is al lang achterhaald. Mensen die anderen aanvallen, zeker zonder enige reden zoals in dit geval, moeten keihard aangepakt worden.


  Maak melding

 12. Gelukkig zijn ze niet opgepakt anders waren ze voor een vuurpeleton verschenen. Die douanebeambten die rotzooi laten doorglippen die moet je achterna. Op stenengooiers schieten levert je geen strepen meneer de agent.


  Maak melding

 13. Haha, de weledele heer Wat leert ze een lesje.
  LEKKERRRRRRRRRRRRRR
  Wat ga zo door, al zal het veel moeite kosten om deze imbecielen iets te leren.
  Willen ze niets leren of zijn ze te stom om iets te leren
  gemodereerd

 14. Gezien de deuk in de deurstijl van de auto, had het slecht kunnen aflopen voor de bestuurder.
  De politieman heeft een engel op z,n schouder.
  Een steen gooien naar een tegemoet rijdende auto is levensgevaarlijk.
  Dat de politie mensen wijst op het feit, dat dit zou kunnen leiden tot vuurwapen gebruik/geweld is terecht.

  De politie is ook maar een mens, met al zijn goede en slechte kanten, ook wat zijn werk betreft.
  Wij moeten deze mensen niet over een kam scheren met de slechten.
  Ik geloof niet dat er onder de dieven, machtswellustelingen, corrupe bende, geen goede agent rondloopt.
  Dus wanneer wij het hebben over zaken als, normen en waarden en waardeloos, ongeschoold en wat dan ook, moeten wij toch zeker stilstaan bij ons innerlijke.
  Mensen reageren naar de mindset die hij of zij in verkeert bij het lezen van een artikel in combinatie met heel wat andere bijkomstigheden.
  Zelfs ik maak mij schuldig aan heftige reacties af en toe.
  Hoe recht of krom wij ook zijn, laat elkaar in ieders waarde.
  WAT BEKIJKT ZAKEN VANUIT ZIJN VERMOGEN EN MEER NIET.
  NEKS NO FOUT


  Maak melding

 15. Hahaha het lijkt wel een mengelmoes van idioten hier vandaar dat men denkt dat alle Surinamers dom zijn geen zinnig woord wordt er gebezigd,het lijkt wel de watermolen straat in de jaren zestig
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.