Echtgenoot Gerda Havertong overleden na besmetting met coronavirus

11
Echtgenoot Gerda Havertong overleden na besmetting met coronavirus
Gerda en Roelof - beeld screenshot filmpje Omroep Gelderland

Roelof Lenten, echtgenoot van de bekende Surinaams-Nederlandse actrice Gerda Havertong (74), is vanmorgen op 86-jarige leeftijd overleden na besmetting met het coronavirus. Dat heeft haar goede vriend Ronald Snijders vanmorgen laten weten.

“Hij was een grote kunstliefhebber, had samen met haar eerder Kunstgalerij Lenten. Een ontzettend lieve man die vrijwel overal samen met Gerda was. Ze waren gek op elkaar. Roelof was, al dan niet extra geïnspireerd en aangevuurd door Gerda natuurlijk, een grote liefhebber van kunst, cultuur en muziek” aldus Snijders.

Roelof zou op 13 mei aanstaande zijn 87ste verjaardag vieren. Vorig jaar organiseerde de in Suriname geboren Gerda een bijzonder verjaardagsfeestje voor hem in Epse: met een versierde fiets of de auto kwamen de gasten een voor een langs om hem coronaproof te feliciteren:

11 REACTIES

 1. Nou nou wat een brute reacties zeg. Ik ben het mee eens dat de hoge leeftijd van 86 jaar de oorzaak is geweest van het overlijden of wel dat het de dood verspoedigd heeft.
  gemodereerd

 2. Hierbij condoleer ik Gerda.
  Ik vind, dat een ieder recht heeft op zijn mening, hoe krom, hard, danwel hardvochtig het is.
  Menselijkheid is indeze gewenst, niet verplicht.
  Het gegeven, dat in de toekomt, wij komen te ontvallen alsook onze dierbaren en naasten.
  Hoe iemand zijn of haar leven wilt delen en met wie, is aan de persoon zelf en niet aan ons.
  Wij mensen beleven zaken anders dan anderen en dat is een feit.
  NO BRUYA.
  gemodereerd

 3. Tsja. Ook kunstliefhebbers gaan dood. Ook minnaars van Gerda gaan dood. Niks aan te doen. Ook Gerda gaat dood. Ook ik ga dood. Jij gaat ook dood hoor. Denk maar niet van niet.


  Maak melding

 4. Voor zover ik het zie, is adoratie niet aan de orde, maar empathie. Het is iets dat je als mens van nature hebt en indien niet, kunnen wij dat aanleren.
  Dit wilde ik indeze even kwijt
  NO BRUYA, NEKS NO FOUT.


  Maak melding

 5. O, was hij al niet proactief gevaccineerd tegen corona?? Ik ken deze overleden mijnheer niet, maar het leek een goede man. Was ook al een mijnheer op leeftijd, maar hij had nog jaren kunnen leven. Sterke, mevrouw Gerda Havertong.


  Maak melding

 6. De Heer Heeft gegeven de Heer heeft genomen.
  Wij levenden, Als REIZIGERS in deze wereld zullen allen meemaken.
  Bij een ieder zal het geschieden, wanneer het jou beurt is.
  Je bent het vandaag en morgen niet.
  Dus wees lief voor elkaar.
  gemodereerd

 7. Triest mijn oude hindoestaanse buurman uit suriname commewijne ook 1 week geleden overleden aan corona zeer triest al gecremeerd . Aan corona overleden ik denk nog steeds aan hem. Intriest. Slechte hatelijke mensen en slechte buren overkomen niets alleen rustige oude mensen hij was ook in de 80 sprak vaak over mijn jeugd en van mijn moeder haar jeugd over rijst plantage en armoede op suriname commewijne son larwijk. . R.I.P en veel sterkte. Ik denk het komt en gaat weer terug troost mijzelf met zulke gedachten.R.I.P


  Maak melding

 8. Gerda . Gecondoleerd. Zoveel jaren samen en nu niet meer. Toen mijn ma overleed zag ik mijn pa wegkwijnen en mama missen .ook hij is er nu niet meer . Veel sterkte lief mens .
  gemodereerd

 9. Voordat je laat vacineren ….kijk uit…of je nog andere medicijnen gebruiken…..NNEE de spuiten maar. wat is dit toch wagelijke en hypocriet…..Niet zomaar vacineren, er wordt niet rekening gehouden wat voor midicijn jjj gebruikt.
  gemodereerd

 10. Lieve Gerda wat een mooi cadeau vorig jaar.
  Heel veel sterkte en de mooie herinneringen
  blijven!!!!
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.