3 coronadoden en 49 nieuwe besmettingen

3

Nadat er zaterdag 2 coronadoden werden geregistreerd, zijn er zondag 25 april weer 3 personen aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus in Suriname overleden. Dat blijkt zondagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Het totaal aantal coronadoden in ons land is hierdoor gestegen naar 198. Er zijn zondag in totaal 49 nieuwe gevallen aan het licht gekomen na 176 keer testen. Het aantal personen in het ziekenhuis is ook licht gestegen naar 95 respectievelijk 18.

Zondag werd ook bekend dat komend weekend, van vrijdag 30 april 20:00u in de avond tot maandag 3 mei 05:00u in de ochtend, weer sprake zijn van een total weekend lockdown. Ook zullen de scholen tot nader order gesloten blijven.

3 REACTIES

 1. Stop met de superaccentuering van deze “gevallen” en sterfgevallen. Er zijn er niet meer dan voorheen; gewoon opnieuw categoriseren voor politieke doeleinden en angst zaaien.
  gemodereerd

 2. met dank aan al die lockdown overtreders , ze zullen wel geen familieleden zijn van de covid doden , maar het zal niet lang duren dan zullen ze ook janken als een kleinkind dat een geliefde overlijdt aan covid veroorzaakt door hen omdat ze zich niet aan de covid protocollen hebben gehouden , en stomme eikels covid blijft jullie volgen.


  Maak melding

 3. Niemand sterft tgv besmetting met Corona.
  Van de 1000 mensen die besmet raken, gaan er misschien 2 dood. Hoe is de besmetting dan de oorzaak van hun dood? Dan zouden alle 1000 hebben moeten sterven.
  Die 2 die dood zijn gegaan hebben dan blijkbaar te weinig weerstand gehad, door welke reden dan ook.
  Men moet dat wel goed vermelden en niet zomaar kletsen dat ze gestorven zijn door besmetting met Corona.
  En dan alle 998 niet-aangetasten een spuit geven omdat 2 met minder weerstand zijn overleden, slaat ook nergens op.
  Hoe zijn de mensen ineens doorgeslagen en hebben ze logisch denken overboord gegooid? Echt wonderbaarlijk. Blijkbaar is gezond verstand hebben niet meer nodig.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.