Minister Mathoera van Defensie staat stil bij aantal coronadoden

10
De minister van Defensie in Suriname: Krishna Mathoera
De Surinaamse minister van Defensie Krishna Mathoera.

Minister Krishna Mathoera van Defensie vraagt een ieder in Suriname om verantwoordelijkheid te nemen en zorgvuldig de COVID-19 regels na te leven. In deze tweede weekend total lockdown staat de bewindsvrouw stil bij de 195 landgenoten en de miljoenen anderen in de wereld die overleden zijn aan COVID-19.

“Een ongekende tragedie. Laten we bezinnen, bidden en meeleven. Laten we verantwoordelijkheid nemen om zorgvuldig Covid-regels na te leven, rekening te houden met anderen en te ondersteunen. We hebben mekaar nodig in deze strijd”, aldus de minister.

Binnen het Surinaamse ministerie van Defensie worden de COVID-19 maatregelen ook strikt in acht genomen. Met de uitbraak van een derde golf van besmettingen is enkele weken terug op instructie van de bewindsvrouw aan directie, staf en afdelingshoofden gevraagd om wederom tot een minimale bezetting te gaan.

Ook moeten personeelsleden ten allen tijde hun mondneusbedekking op hebben en zich houden aan Mohana (mond-neuskap op, handen wassen en 1.5 meter afstand houden). Volgens minister Mathoera kan alleen door gezamenlijk optreden COVID-19 worden bestreden.

10 REACTIES

 1. Één dode is 1 teveel, trieste bericht, wat mij opvalt, dat degene die een spuitje heeft gehad, die zijn meestal de infecteert of zijn de dode, de atra zeneca blijkt toch niet zo effectief te zijn, als men dat beweert??
  gemodereerd

 2. Uw afdeling maakt een puinhoop op zanderij.Honderden Haitianen kwamen Suriname binnen zonder visum,zonder PRC testen en brachten Hatiaanse variant Govid virus naar Suriname.U doet alsof u niets weet.
  gemodereerd

 3. minister van Defensie laat me niet lachen we hebben niet eens een Leger alles word weg geroofd grenzen staan wijd open Guyanezen hebben nog steeds land dat van ons is ze vissen in onze wateren Brazilianen gaan er met ons goud vandoor laat zij zich daar mee bezig houden in plaats van met Corona daar hebben de gezondheid zorg voor


  Maak melding

 4. Het Leven moet verder of gaat door.
  Triest voor de nabestaanden.
  Mevrouw moet Harder gaan werken en de Resultaten het kunnen zien.
  Het Volk heeft BROOD OP DE PLANK NODIG. Blijf het niet alleen bij praten.
  gemodereerd

 5. jammer dat deze vrouw op de verkeerde plek zit met 40.000 stemmen.

  sorry maar u kunt veel meer dan waar u nu zit
  gemodereerd

 6. Minister Mathoera van Defensie staat stil bij aantal coronadoden.

  Een IEDER staat stil bij het aantal CORONADODEN in Suriname en de rest van de wereld.

  Maar U staat nog steeds (stil) om snel maatregel te treffen voor het onmiddellijk weghalen van de militairen die een bedrijf in Suriname moeten bewaken.

  Want het gaat over Kaloti Suriname Mint House (KSMH) in Paramaribo.
  Het is reeds jaren een dekmantel voor het laten verdwijnen van CRIMINEEL witwassen van het GOUD in en uit Suriname.

  Enorme belangen verstrengelingen van enkele Surinamers en de totale politieke leiders met hun vrienden.
  Onderling wordt het spel enorm gespeeld door de corrupte politieke leiders met hun vertakkingen in deze.

  @Ximaun heeft het reeds ook duidelijk vermeld in zijn/haar reactie.


  Maak melding

 7. Deze vrouw speelt voor minister, wat voor een ervaring heeft zij, ze is politie officier geweest, hoezo nu ineens een ministerspost, daarom gaat Suriname nooit vooruit. Deze vrouw Mathoera weet totaal niet waar ze mee bezig is, neem ontslag dame.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.