Borger Breeveld ontvangt Lifetime Media Award

4
Borger Breeveld (76)
Borger Breeveld in 2019 (c) Waterkant.net

In het opleidingscentrum van Telesur vond vrijdag het derde communicatiecongres plaats. Hierbij zijn ook de communicatie awards uitgereikt. Dit jaar is in verband met het vijfjarig bestaan van het Centrum voor communicatie & Public Relations, een lifetime media award uitgereikt. Deze is uitgereikt aan media icoon Borger Breeveld.

Vanwege herstel na ziekte hebben zijn naaste familieleden Carl Breeveld en Hans Breeveld de award in ontvangst genomen.

De award voor de beste TV commercial 2021 is uitgereikt aan Fernandes Bakery, gelukkig blijven sommige tradities bestaan. En de national achievement award is uitgereikt aan Stichting Hoop voor Kinderen met familie Chin A Fat in de voorlinie. 

In totaal hebben 140 participanten deelgenomen aan het online communicatiecongres. Participanten uit Suriname, Nederland, USA, Turkije en Curacao. Het congres bestond uit seminars, masterclasses, workshops, entertainment en een communicatie debat. En is geopend door Minister Albert Jubithana van het Ministerie van TCT.

Ook de Surinaamse ambassadeur in Nederland Rajender Khargi gaf een uiteenzetting over de rol van professionele communicatie voor Suriname.


4 REACTIES

 1. Roewel chan word gechanteerdt en daarom laat hij hem met rust. hetzelfde gebeurt met boefdraad. Iedereen ziet het het iedereen weet het maar chan kan niets doen of durft niets te doen ze hebben elkaar daar allemaal bij de ballen


  Maak melding

 2. Jamang.

  100% dank Borger!!!!!!!!!!!!

  kon hesi baka ( zeer zeer leuke film) al 20 keer gekeken

  wan pipel al tig keer bekeken.

  de taxi van palemu al tig keer bekeken
  etc etc

  Dank u zeer voor uw bijdrage meneer Borger Breeveld.

  U verdient een standbeeld. U bent gemaakt van en voor Suriname.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.