Steekpartij met dodelijke afloop in Paramaribo

3
Steekpartij met dodelijke afloop in Paramaribo
De politie heeft de straat afgezet.

Kort voor het ingaan van de total lockdown vrijdagavond in Suriname, kreeg de politie een melding van een steekpartij aan de Hoogestraat (tegenwoordig de Eugène Gesselstraat) in Paramaribo.

De wetsdienaren dirigeerden ter plaatse en de ambulance werd ingeschakeld. Na aankomst constateerde het ambulance personeel, dat het slachtoffer reeds het leven had gelaten.

De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er een ruzie aan vooraf is gegaan en dat het slachtoffer vermoedelijk onder invloed van alcohol verkeerde. Hij zou tekeer zijn gegaan tegen de dader die een scherp voorwerp trok en hem diverse keren stak.

Het slachtoffer is bij een inrit in een plas bloed aangetroffen. De weg is afgezet zoals op de foto te zien is. Diverse eenheden van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek.

3 REACTIES

 1. Ai boi, als sommige mensen alcohol drinken, dan kunnen zij best irritant zijn, de hele dag soso rigeri, ik kan me best voorstellen dat het niet leuk is, en kijk wat er met de alcoholische dranken teweeg brengt, soso probleem, rip dit had niemand gewild,


  Maak melding

 2. Meeste kennen daar Niet;(Slogan) Drink met mate en Geniet.
  En daar drinken ze Geen Wijn of drank met minder percentage alcohol, want als je,
  dat gebruikt, wordt je uitgelachen en noemen ze Vrouwendrank.
  Drank en Agressie nummer één Ziekte.
  Dat je leven zo moet eindigen! TRIEST.
  gemodereerd

 3. Iemand die dronken neersteken is helemaal te gek, zou de dader ook durven als de man nuchter was ? Iemand neersteken is het laagste daad wat je kan doen, teken van zwakte!

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.