2 coronadoden en 97 personen in ziekenhuizen; 74 nieuwe gevallen

5
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn donderdag weer 2 personen overleden aan de gevolgen van besmetting met het coronavirus. Het totaal aantal coronadoden is hierdoor gestegen naar 191. Dat blijkt donderdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Nadat er woensdag 104 nieuwe COVID-19 besmettingen werden geregistreerd, waren dat donderdag 22 april iets minder namelijk 74 nieuwe gevallen. Dit na 393 keer testen.

Uit de cijfers blijkt verder dat het aantal personen in het ziekenhuis weer flink is gestegen van 89 naar 97. Het aantal patiënten op de intensive care is ondanks de stijging gelijk gebleven. Bijna 200 positief geteste mensen zitten momenteel in isolatie.

In Nickerie is donderdag een man overleden aan de gevolgen van besmetting met het virus. De situatie is daar dermate ernstig, dat de Nickeriaanse autoriteiten overwegen het rijstdistrict op slot te doen.

De cijfers van donderdag:

5 REACTIES

 1. Als jullie zoveel testers hebben waarom moet men €100 betalen als je naar nl moet???
  En nog srd400 op xanderij voor onnodige sneltest??
  Ik hoor de vragenstellers dat niet vragen.
  gemodereerd

 2. Overal vallen er doden… Zo bijzonder zijn de meeste Surinamers nou ook weer niet. Men doet alsof een Surinamer onsterfelijk is of in ieder geval hoort te zijn


  Maak melding

 3. Wanica kan geen mensen meer erbij. Geen mankracht. Maar de patiënten die daar liggen en geen klachten hebben krijgen niets. Je ligt op je veldbed.
  Dan nemen ze de studenten weer. Maar ze willen die mensen niet betalen.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.