Politieagent niet door misdrijf om het leven gekomen

12
Politieagent niet door misdrijf om het leven gekomen

De 40-jarige agent van het Korps Politie Suriname, die dinsdagavond dood in een woning te Clevia werd aangetroffen, is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

De man, Joey Leter, werd op zijn bed in de woning aan de Kasoedjiweg aangetroffen. Vervolgens werd de politie gealarmeerd.

De afdeling Forensische Opsporing (FO) van de Surinaamse politie werd ingezet, die onderzoek ter plaatse deed. Daarbij is niet komen vast te staan dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Zo zijn er geen sporen van geweld waargenomen op het lichaam. Ook waren de deuren van de woning niet geforceerd.

Het is nog onduidelijk wat de doodsoorzaak is van de agent die werkzaam was bij politiepost Geyersvlijt. Volgens een tante van Leter had hij gezondheidsklachten.

12 REACTIES

 1. Meest voorkomende bij zulke gevallen is een acute stilstand of wat te maken heeft dat bloed of zuurstof de vitale delen niet meer voorzien van dat gene wat het slachtoffer nodig heeft om hem of haar in leven te houden, ik hoop dat men de doodsoorzaak kan achterhalen om duidelijkheid te geven.
  Verder wens ik zijn dierbaren veel kracht toe in de komende tijden om het leed te verzachtigen en dat zijn weduwe haar leven kan voortzetten om zich in leven te blij en houden met behulp van de Regering en dan zijn eventuele kinderen alle nodige hulp krijgen om hun studie tot het einde te volbrengen
  Mvg Iwan en condoleance aan een ieder die deze persoon heeft gekend in goede en slechte tijden.


  Maak melding

 2. Mooi gesproken Iwan. Triest om op je 40ste jaar, in de bloei van je leven, afscheid van dit leven te moeten nemen.
  Nabestaanden heel veel sterkte.
  Krakti
  gemodereerd

 3. Wil nu de reacties horen van degenen die reageerden omdat de agent een dikke ketting aanhad en dat hij zeker door afrekening zou zijn omgekomen


  Maak melding

 4. Als de doodsoorzaak nog niet bekend is kan er nog niet geconcludeerd worden dat hij niet door een misdrijf is overleden. Niet alleen bij dood middels geweld is er sprake van een misdrijf, als hij b.v. door iemand vergiftigd is, is er ook sprake van een misdrijf.


  Maak melding

 5. Veel te jong heen gegaan, mensen ga 30 minuten per dag sporten, elke dag transpireren daar door krijgt je geen suikerziekte en functioneren jouw hart optimaal, ga een uur wandelen, snel lopen,
  Veel succes, trouwens voor meneer leter,
  RIP,Veel sterkte familie,


  Maak melding

 6. Het Politie Korps moet verplichten om hun medewerkers deel te nemen aan
  sportactiviteiten, het hoort gewoon bij hun werk.
  Indien er sprake is van gezondheidsklachten moeten ze het aankaarten bij hun afdeling.
  En Hoofden van de afdeling moeten geregeld in gesprek gaan met hun medewerkers.
  Gun hun de tijd om te werken aan hun Vitaliteit. Herzien; aan de huisregels.
  gemodereerd

 7. Ik ben de naam gaan googlelen en er kwam een bericht van 2013 waar deze agent wreeddadig optrad tegen verdachten. Opgepast met wat je doet
  gemodereerd

 8. Heel veel sterkte aan de nabestaanden ihb zn ouders..vrouw en kids…

  Niet oordelen omdat a weri wang dik keti nouuuu…may your soul rest in peace nephew
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.