Para recreatieoorden wel toegankelijk voor publiek komend weekend

6

De stuurgroep van de Para-oorden in Suriname heeft woensdag bekend gemaakt dat recreanten gewoon zullen worden toegelaten tot de recreatieoorden om het weekend door te brengen. De oorden zijn het komend weekend dus niet gesloten noch ontoegankelijk voor groepen van maximaal 5 personen behorende tot dezelfde familie of groep en een veilige bubbel vormen.

Naar aanleiding van een in de media verschenen bericht waarbij de Surinaamse minister van Justitie en Politie Minister K. Amoksi zodanig is geciteerd waardoor allicht de indruk kan zijn ontstaan dat recreanten niet zouden worden toegelaten tot de recreatieoorden om het weekend door te brengen. Zulks is dus niet het geval.

In een nader onderhoud met Minister Amoksi is duidelijkheid verkregen dat zijn uitspraken betrekking hebben op de mogelijke feestgangers die zich overgeven aan illegale feesten op de diverse plekken van ons land.

Expliciet wordt vermeld dat de recreatieoorden opereren volgens de uitgestippelde protocollen en alle baat bij hebben om zowel hun eigen personeel als overige gasten een veilige en hygiënische omgeving aan te bieden. Naleving van de Covid-19 protocollen ontworpen voor de recreatiesector zal te allen tijde worden nageleefd en streng worden gehandhaafd.

Op het bezoekend publiek wordt derhalve nadrukkelijk een beroep gedaan zich strikt te houden aan de geldende protocollen daar er niet geschroomd zal worden door de oorden om gasten die zich niet houden aan de regels en voorschriften te doen verwijderen van de oorden, desnoods met behulp van de sterke arm van de wet. De Politie zal niet schromen om tegen overtreders van de Covid maatregelen op te treden.

6 REACTIES

 1. Al is de toegang gratis en geven ze me € 100 erbij, dan nog ga niet naar zo’n oord, dat is in deze tijd van toename van het aantal besmettingen en het misschien niet doorgaan van vaccinatie met Astrazenica in Suriname, te link voor mij.


  Maak melding

 2. Hebben ze EERST wat aan het onderhoud gedaan.
  De beken, vijvers , ect. zijn allemaal ingezakt vervuild. ze moeten opgegraven en
  opgehaald worden, zodat er het stromende Water door kan lozen. De Tentjes
  vervangen van nieuwe dak en sanitaire voorzieningen renoveren.
  Het moet toch een schone plek zijn om te bezoeken.
  gemodereerd

 3. Haha in lockdown weekend Chinees verkoop via achter deur ,BB barbecue gewoon verkoop .Tientallen mensen bij elkaar zuipen voor de winkel.Polutie rijd voorbij en kijkt de andere kant op.Mooi hoor republiek/vierkinderen sukkels.
  gemodereerd

 4. Mensen als je maar aan het protocol houdt
  Kan u niks overkomen, blyf in jou eigen bubbel , tot de volgende wkendt
  See you
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.