Man en vrouw hebben seks voor winkel tijdens lockdown

20
politie-assistentie-op-plaats-delict
Archieffoto ter illustratie.

Een man en een vrouw zijn woensdagochtend tijdens de lockdown in Suriname betrapt, toen zij rond 02.00u seks hadden voor de deur van een gesloten winkel in Paramaribo. Een buurtbewoner dacht dat de vrouw werd verkracht en schakelde de politie in.

De politie ging na de melding meteen ter plaatse en trof beide personen inderdaad aan. Van de vrouw is bij de politie bekend dat zij een zwerversbestaan lijdt en zwakbegaafd is. Ze werden beiden overgebracht naar het politiebureau.

De vrouw verklaarde dat niets tegen haar wil is gebeurd. Volgens haar is het bovendien ook niet de eerste keer dat zij op die manier seks heeft.

De man was op zijn bromfiets naar de vrouw gegaan. Vanwege de lockdown waarbij alles gesloten is, besloten zij gemeenschap te hebben pal voor de winkel. Hij is na verhoor heengezonden door de Surinaamse politie.

 

20 REACTIES

 1. Heen gestuurd, terwijl t lockdown was!!!!! Waw, heel correct optreden vanuit de politie. Vandaar dat men t niet serieus neemt met de wetten/ regels van t land. Hmmm, begint vanuit de top. Geliefde landgenoten: Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naarmijn daden.
  gemodereerd

 2. Zwakbegaafde en zwerfster? Deze vrouw moet goed opgevangen worden. De overheid hoort voor begeleiden de opvang te zorgen voor deze mensen.

  Deze gast die misbruik maakt van deze vrouw haar zwakheden hoort een straf te krijgen. KPS had hem.niet weg moeten sturen deze smeerlap.
  gemodereerd

 3. Hij kwam aangereden op z’n brommertje en zei “Leuk he?”
  En zij verstond “Neuk he?”
  En beiden kregen “Jeuk he?”
  Gelukkig dat de politie niet is gaan “Beuk he”.


  Maak melding

 4. Zwerfbestaan en Zwakbegaafd.
  Misschien verdient zij op zo’n manier haar brood en heeft niemand.
  Dat is mogelijk in ruil voor wat zij doet, hoef ze geen honger te lijden.
  Of, dat zij verstoten is door de familie; er zijn toch veel oorzaken, waarom mensen zo leven.
  Maar Goed , gelukkig waren ze niet op eruit om te beroven en zijn weer vrije vogels.
  gemodereerd

 5. Whhhaaaaa de beller kletst.
  Die vrouw is een zwerver?? En daar gast die man?? Baad ze wel???
  gemodereerd

 6. Waw. De persoon werd weggestuurd! Lockdownovertreder …waarom geen boete en of meegenomen naar Politie Academie.
  Jammer dat men met verschillende maten meet en ook handelt.
  Maar ja, je kan de mensen niet kwalijk nemen, het voorbeeld dat men ziet vanuit de top van de regering, dat volgt men op. Dus: Luister naar mijn woorden, maar kijk niet naar mijn daden.
  gemodereerd

 7. Gebeurt overal niet allernieuwste Suriname. Ik moet erbij vermelden dat het de laatste tijd zonder gêne gebeurt. Laatst nog liep een man in zijn blootje door de stad met een behoorlijk ontstoken lid.
  gemodereerd

 8. Die mensen hebben ook hun ook plezier nodig..is heel gewoon om seks te hebben. Waarom maken mensen daar zo een probleem van. Iedereen vind het zgn vies maar iedereen doet het. Ik zou wel een vogeltje willen zijn en kijken hoe iedereen zich tijdens dit ritueel gedraagt. Mensen laat iedereen zijn ding doen en laten we vooral naar onszelf kijken. Wie zonder fouten is werpe de eerste steen.
  gemodereerd

 9. Tsa, als de nood hoog is , zijn de duisternis en geparkeerde auto,s genoeg om lichamelijke opluchting/oplossing te bieden..


  Maak melding

 10. President Santoki valt mensen uit holland lastig met diaspora en suriname weer opbouwen. Ook in suriname al vanaf mij 2 jaar geestelijk mishandeld werken voor het land etc. Kijk wat de geile honden en teeven doen moeten hun hun land suriname niet opbouwen maar slopen . Over 9 maanden gaat ze weer eentje uitpoepen zoals in nederland en wie gaat onderhouden met pakketten etc triest gewoon treurig respect loos. Die geile tuigen. Overheid moet dan na de corona crisis weer pakketten gaan uitdelen aan deze lui.Geen condoom weer eentje uitpoepen.


  Maak melding

 11. @SANDRA,
  Ik las je berichten en kon ze niet zo goed plaatsen. Uit bovenstaande als dat werkelijk is gebeurd, begrijp ik je reacties.
  Heel erg voor je dame. Hoop dat je professionele hulp krijgt. Mensen maken meer kapot dan dat hun lief is.
  Blijf werken aan jezelf.
  👍🤔


  Maak melding

 12. @Ari wat zeur je nou ga aan je zelf u moet werken aan uwl ga liever aan je zelf werken en de surinaamse variant van de corona virus bestrijden jullie zijn echt achterlijk dat lees ik uit jullie schrijven vulgaire termen net als @wat en @ paul die erg verward lijkt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.