Lijk van politieagent in woning aangetroffen

11
Politieauto in Suriname

In een woning te Clevia is dinsdagavond een lijk van een man aangetroffen. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat het zou gaan om een politieagent.

De verschillende onderzoeksteams van de Surinaamse politie zijn nu ter plaatse bezig met het onderzoek.

Bronnen rondom het onderzoek melden aan de redactie dat het gaat om de 40-jarige agent van het Korps Politie Suriname 1ste klasse Joey Leter. Over de doodsoorzaak is nog niets bekend.

UPDATE – Leter is niet door een misdrijf om het leven gekomen. Volgens een tante van de politieman had hij gezondheidsklachten:

Foto van de agent:

11 REACTIES

 1. Deze politie agent heeft goed geboerd. Alleen die gouden ketting is op zijn minst 13 maandsalaris waard; zonder mop !
  gemodereerd

 2. Waar is de mensheid gebleven soso probleem tapa grontapoe, de grootste problemen zijn hebzucht geld, hoe het ook is, politie of wie, hij was trouwens ook een mens?


  Maak melding

 3. De politie van nu is echt rotzooi. Maar ja tiktok gasten.
  Ze zetten het wel onder coviddoden.
  gemodereerd

 4. Eyyyyyyy niets van afrekening me collega ging naar t werk voelde zich niet goed er is zelf gevrgd wat er is hij zei niets…thuis aangekomen hft hij overgegeven en dat was t niemand was dan thuis toen hij overgaf…oeng neh tak sani zomaar als jullie niets weten. Dus als je een dikke ketting aantrekt is t dan afrekening oeng no jere nooit fu omeni anoe kasmoni noh….
  Ghuuuuuu
  gemodereerd

 5. Hij is thuis in zn braaksel aangetroffen….nonsens mang oeng lobi oordeel……verbeter de wereld begin bij je zelf…kasani
  gemodereerd

 6. Wat een vooroordeel hebben sommige over anderen Alleen dat hij een gouden ketting aanheeft word de persoon al in het negatieve en criminele richting beschouwd Ook de doodsoorzaak is nog niet bekend maar een aantal rechercheurs weten het al Wanneer houd dit eens op onder ons


  Maak melding

 7. Ik vind het nog steeds vreemd dat het kruis (een Romeins marteltuig) het symbool voor het Christendom is. Gelukkig dat Jezus niet middels een guilliotine of electrische stoel ter dood werd gebracht, want dan droegen Christenen copieen van die apparaten om hun nek.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.