Extra en strengere controle op foutparkeerders

18
Extra en strengere controle op foutparkeerders
Foto: Korps Politie Suriname

De Surinaamse politie heeft zojuist bekend gemaakt dat ze de komende periode extra en strenger gaat controleren op foutparkeerders. Een van de locaties waar zeker opgetreden zal worden is de Kernkampweg (foto), waar autobestuurders hun voertuigen op het trottoir parkeren en wel zodanig dat voetgangers genoodzaakt zijn om op de rijbaan te lopen.

“De veiligheid van deze groep weggebruikers wordt hierdoor in direkt gevaar gebracht. Op automobilisten wordt ten overvloede het beroep gedaan om niet op zodanige wijze te parkeren dat de veiligheid van de overige verkeersdeelnemers in gevaar wordt gebracht” aldus het Korps Politie Suriname.

De voertuigen van foutparkeerders zullen weggesleept worden naar een plaats van berging. De sleep- en bergingskosten zullen door de foutparkeerder betaald moeten worden anders wordt het voertuig niet afgestaan. Natuurlijk zal deze verkeersovertreder ook beboet worden zegt de politie.

18 REACTIES

 1. Tijd om een parkeer terrein te bouwen, bij zeer drukke plaatsen.
  waar anders is er dan een plek, dan de straat.
  Verkeersdrukte neemt alleen maar toe.
  gemodereerd

 2. gaan jullie liever dieven vangen.

  snelheidscontroles doen.

  bromfietsen controleren

  zoeken naar illegale wapens.

  dit is lesman wroko / levert 0.0 op
  gemodereerd

 3. laat de regering parkeerplaatsen creëren in het verkeer De straten in Su kan je bijna nergens normaal parkeren
  gemodereerd

 4. De Politie gat achter soft targets !! doe tijdens je surveillance gewoon controles op allerlei overtredingen, dan garandeer ik jou dat je staatskas per maand met miljoenen kan spekken zaken zoals geen richting aangeven niet werkende rem of nachtverlichting bellen terwijl rijden geen seatbelt verkeerd sorteren hard rijden of de nieuwste mode GEEN KENTEKENPLATEN voeren soms voor en soms beide niet te donkere ruiten kapotte uitlaten niet gekeud en verzekerd rijden. de politie zoals die vroeger was !! er zijn nog steed gasten die niet weten hoe zich op een rotonde te gedragen OOK AGENTEN NIET !!!


  Maak melding

 5. Achja. zal wel een eenmalige actie zijn.je praat over de kernkampweg.kijk de saramaccastraat.fiets en brom moeten ook op de weg rijden.kijk Al’s je op kerkplein ri.justitie moet lopen.en nog veel meer.
  gemodereerd

 6. sudesh## ja zeker uit de zakken van de fout parkeerders en de verkeers overtreders of mag dat niet snap je dan niet dat het dan een chaos blijft
  gemodereerd

 7. Goede zaak van KPS. Voetgangers worden in gevaar gebracht door het roekeloos parkeergedrag.
  gemodereerd

 8. De politie moet zich eerst afvragen waar die voetgangerspadt is want blykt dat het begint by het assemblee en eindigd by het assemblee, o ja voor hen die het beter weten dat komt zeker door die vorige regering, maar waar zyn de parkeerplaatsen dan vooral in het gebiedt wat men nu aanduidt, schaamteloos vertoning is dit, niet dat ik fout parkeren goedt praat hoor MAAR……


  Maak melding

 9. In de Wulftinghstraat wordt nota bene bij het gerechtshof op het trottoir gerparkeerd terwijl onlangs parkeervakken zijn aangebracht. Ik moet regelmatig op de rijweg lopen, soms in het midden omdat de zijkant helemaal onder water ligt na de regen…
  gemodereerd

 10. De Surinaamse politie heeft zojuist bekend gemaakt dat ze de komende periode extra en strenger gaat controleren op foutparkeerders

  De sleep- en bergingskosten zullen door de foutparkeerder betaald moeten worden anders wordt het voertuig niet afgestaan.

  Veiligheid is belangrijk voor alle verkeerdeelnemer m/v en je aan de verkeersregels houden. foutparkeerders overtreden een verkeerswet/verkeersverbod.

  Moet er niet een boete worden betaald door de foutparkeerder als er een verkeersverbod wordt overtreden?


  Maak melding

 11. Laat de politie ook aan de DR.Shopie Remondstraat,tussen de Waaldijkstraat en Hoftstraat auto wegslepen ,voor een bank.Want bepaalde bestuurders zien het straat als een parkeerplaats
  gemodereerd

 12. Op het terrein van het ziekenhuis moet er gewoon een parkeerpark van een aantal verdiepingen worden gebouwd. Dan is dat hele gelul met parkeren en de file rondom het ziekenhuis zo opgelost.


  Maak melding

 13. Foutparkeerders aanpakken. Goed. Maar t moet niet daarbij blijven. Hoe met auto’s die donkere ruiten hebben of rijden zonder kentekenplaat of mica erop geplaatst? Dus politie niet nu alleen ietsdoen, maar ten alle tijde.
  gemodereerd

 14. rbrowny met y , je haalt ons de woorden uit de mond , ja hoor de vorige regering heeft niets gedaan , aan verkeersveiligheid , aan onderhoudt wegen en trenzen , en ook niet aan onderhoud van rijksgebouwen , bijv. scholen , politieposten , ziekenhuizen ( alleen het AZP heeft een likje verf gehad ) noem ze maar verder op , , deze regering doet nu eindelijk is aan de wateroverlast rondom de AZP , de vorige regering liet de mensen die naar AZP moesten gewoon pootje baden , en aan het parkeer probleem is ook nooit wat gedaan , dus browny ja jou paarse vriendjes gingen zelf met het geld aan de haal om zichzelf te onderhouden.


  Maak melding

 15. HongKongFree , zal een goed idee zijn , maar deze regering heeft geen geld , en wat erbinnen komt is nodig om die massa ambtenaren en gepensioneerde ambtenaren maandelijks uit te betalen.
  Hopelijk gaan de gesprekken met de IMF , IDB en de Wereldbank goed , dat investeerders brood zien om te investeren in Suriname ,en zo misschien jou parkeerflat bij het AZP werkelijkheid wordt.
  die paarsen zullen dan jaloers zijn.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.