Auto rijdt EBS paal kapot en eindigt in trens

8
Auto knalt tegen EBS paal en eindigt in trens

Deze auto heeft bij een eenzijdig verkeersongeval dinsdagavond een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) kapot gereden. Het voertuig kwam vervolgens in een trens langs de weg terecht.

Het ongeval gebeurde rond 20.00u aan de Quaranistraat. De bestuurder kwam vanuit de richting Ringweg en ter hoogte van de Hamburgstraat ging het mis.

Het vermoeden bestaat dat de automobilist de controle over het stuur verloor en tegen de EBS paal knalde, waarna hij eindigde in de trens. Niemand raakte gewond.

De stroompaal had behoorlijke schade en werd direct door medewerkers van het Surinaamse energiebedrijf gerepareerd. Een sleepdienst werd ingeschakeld om het voertuig af te voeren.

De politie heeft de zaak in onderzoek. De paal:

8 REACTIES

 1. EBS zal het uitrukken en met nieuwe vervangen.
  Wat een Palen Mishandeling.
  De Autogarages zullen ook druk hebben. Er is veel werk aan de winkel.
  weer één minder op de weg ook goed.


  Maak melding

 2. De ringweg is altijd een racebaan geweest, ondanks de drempels. Is goed dat er stroompalen langs de weg staan om deze wrakken van de weg te ruimen. Deze brokken piloot houdt waarschijnlijk een restschuld over van deze wrak en nog zeker de veel beloofde ” slapeloze nachten ” dus genoeg tijd om verstand te krijgen!


  Maak melding

 3. Mijn vraag is:Wie betaalt de kosten van deze EBS paal, de verzekering of ebs zelf of de veroorzakers?
  gemodereerd

 4. Weer zo’n debiel met een verstand van een garnaal, die in een auto met ingevette stuurwiel rond rijdt. Ze verliezen allemaal de controle over het stuur daar in Su, a wagi a no wan boeriki wagi!

  sari tori
  Jacko
  gemodereerd

 5. Ik neem aan dat die Sukkels ook voor de paal betalen en de schade daardoor ontstaan. Zo zullen ze tien keer goed nadenken voordat ze zo achterlijk hard in de bebouwde kom gaan rijden. Er staat 40, maar meneer denkt 2 maal zo hard rijden. Laten betalen voor de schade.


  Maak melding

 6. Ronald zegt dat hij kan sturen….
  Al die zgn racers hier i h land, 80% denkt dat ze kunnen rijden maar weet niet te rijden of houden zich aan geen enkele verkeersregels. Waarom zouden ze ook niets of niemand die tegen ze optreedt, ze hebben volkomen vrijspel. Vind je het dan raar dat er zoveel ongelukken gebeuren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.