70 nieuwe COVID-19 gevallen; ziekenhuis en ICU opnames stijgen weer

6
covid-19-coronavirus-patiënt-ziekenhuis-suriname

In Suriname zijn de afgelopen 24 uur weer 70 nieuwe COVID-19 gevallen geregistreerd. Dit na 244 keer testen. Het aantal patiënten in de ziekenhuizen en ICU is ook weer toegenomen.

Dat blijkt dinsdagavond 20 april uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering. Het aantal personen in het ziekenhuis was een dag geleden 66, dinsdag is dat gestegen naar 72. Het aantal personen in de ICU bedroeg 15 en dat aantal is gestegen naar 19.

De cijfers van dinsdag:

6 REACTIES

 1. Maar weer herhalen , mensen let nou op , houdt U zich aan de covid regels en straks is echt vol is vol en kunt U niet geholpen worden , zelfs niet gebracht worden naar de buurlanden en niet naar Amerika en niet naar Europa en ook niet naar die schurken staten china , rusland , marokko , turkey , cuba , haiti en venezuela en noem ze verder maar op.
  Als we ons allen aan de covid regels houden kunnen we erger voorkomen.


  Maak melding

 2. De meeste mensen in Suriname nemen de covid maatregelen met een korreltje zout. Mijn neef apte me nog dat hij de prik niet neemt. Een ieder voor zich. Ik zei, je wordt toch niet gedwongen? Ik neem mijn prik wel als ik word opgeroepen. Ik reis elk jaar, dus wil ik gevaccineerd zijn. Volks gezondheid in Suriname moet meer voorlichting geven.


  Maak melding

 3. Verkeersdoden, Roofmoorden, zelfmoorden, natuurlijke doden, en Coronadoden:
  straks loopt het daar Leeg.
  Wordt Treurige zaak als je de regels negeert.
  gemodereerd

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.